Седмици, а понякога дори и месеци преди Коледа децата, започват да пишат писна с желанията си до Дядо Коледа. Някои искат големи подаръци, а други просто искат нещо малко.

В тези трудни времена, повечето семейства нямат възможност да подарят нещо на децата си, което е голяма болка за всеки един родител.

7-годишния Трентън моли за работа в местния ресторант за бързо хранене Макдоналдс, защото детето е искало да събере пари преди Коледа.

Отказват да му дадат работа, защото е много малък, детето започнало да плаче и да настоява, че много му трябва тази работа.Генералния мениджър на ресторанта Ронда Бътлър съжалява момчето и го назначава .Дава му шапка, престилка и табелка с името му .

Трентън започва да забърсва масите като получава по 1$ за работата си. Парите, които му трябват обаче не са за да изпълни някое свое желание за празниците. Детето искало да купи детски играчки за други деца.

Майка му Линдзи споделя, че обяснили на Трентън , как не всяко дете има късмета да получи играчки за Коледа, тогава на Трентън се разстроил и му станало много тъжно.

Линдзи казва също “ Винаги сме учили Трентън, че трябва да работим усилено, за да получим това, което искаме.“

Идеята на момченцето била да работи да събере пари и да купи колкото се може повече детски играчки, за да ги даде на децата , които нямали да получат такива.
Важно е как възпитавате вашето дете.

Възпитанието е създаване на навици и изграждане на ценностната система у детето, благодарение, на които то да съумее да развие пълния си потенциал и да умее като възрастен индивид да се справя с предизвикателствата на живота самостоятелно.

Източник: www.ladyy-bg.com

Facebook коментар
Total Page Visits: 1446 - Today Page Visits: 1