Глухарчето е растение, което виждаме навсякъде около нас. Оказва се, че, освен многото лечебни свойства, които има, то действа на клетките на рака, влияейки им по такъв начин, че те се разпадат в срок от 48 часа.

А можете да го съберете от полянката до вас или в парка дори.

Учените от Университета „Уиндзор“ в Канада са открили, че коренът на това растение работи “по-добре” от химиотерапията, защото “убива” напълно само клетките, които са заразени с рак, без да уврежда другите клетки в организма, пише сайта Natural News, цитиран от big5.bg

В допълнение към това глухарчето има и диуретични свойства, стимулира секрецията на жлъчката, чисти черния дроб, помага при алергии и намалява холестерола. Той съдържа много важни витамини и минерали, като витамин В6, тиамин, рибофлавин, витамин С, желязо, калций, калий, фолиева киселина и магнезий.

Съдържа до 535% от необходимата доза витамин К и около 110% от препоръчителната дневна доза витамин А. Всичко това са факти известни от години.

72-годишният пациент Джон Ди Карло, който лично е бил убеден в лечебните свойства на глухарче, бил подложен на “агресивна” химиотерапия в борбата с рака. Но лекарите казали, че няма спасение и го изпратят у дома да прекара последните дни с близките си. Джон обаче започнал да пие чай от корена на глухарче като последна надежда за спасение. След само четири месеца, според сайта Natural News, този човек преживял ремисия на болестта.

Източник: kakata.info

Facebook коментар
Total Page Visits: 1233 - Today Page Visits: 2
SHARE