Магданозът се препоръчва в диетата на бременни жени и на хора, страдащи от диабет, тъй като помага за нормализиране на кръвната захар. Много хора са го включили в списъка на най-добрите растения.

Магданозът е много полезен за жени, които имат проблеми с цикъла. Той се използва за нормализиране на менструалния цикъл и намаляване на болката.

Магданозът е много полезен за очите – това е рецепта, с която ще нормализирате вашето зрение и ще ви помогне да загубите до два диоптъра само за един месец.

Вземете връзка магданоз и го нарежете. Смесете го в подходящ съд с кисело мляко. Необходимо е сместа да се консумира през целия ден. Това лечение трябва да продължи в рамките на месец. След което можете да почувствате промяната – зрението ви ще е по-добро. Но положителните ефекти няма да спрат дотук.

След 30 дни се добавят пресни листа от коприва (по избор) към сместа и консумацията трябва да продължи за още един месец.

След 2 месеца ще се чувствате чудесно и дори можете да кажете сбогом на очилата си. Не забравяйте да споделите тази статия с вашето семейство и приятелите си, може да се окаже, че това е интересно за тях.

Източник: lekuvai

Facebook коментар
(Visited 2 times, 1 visits today)
Total Page Visits: 695 - Today Page Visits: 1