Дани Макдоналд победи рака на стомаха, пиейки сок от пшеница

Диагнозата на 74-годишния ирландец Дани Макдоналд е рак на стомаха, а времето, което лекарите му отпускат, в случай че не се подложи на химиотерапия, не повече от 3 месеца.

Дани отказва да следва съветите на специалистите.

Вместо това той започва собствено лечение, като основният елемент в него е младата пшеница. Това се случва през 2009 г. Днес  Дани Макдоналд е жив и здрав. И напълно победил рака.

Лечебната схема на ирландеца е проста  – меню, съставено предимно от плодове, зеленчуци, сурови ядки ипшеничен сок, който приемал в постепенно повишаващи се дози. Започнал с 28 грама на ден, а постепенно стигнал до 200 грама дневно.

“Само за седмица усещането за изтръпване, което имах, престана и почувствах подобрение. Спрях лекарствата, а един месец по-късно болката в стомаха изчезна напълно. Аз съм живото доказателство за безценните качества на младата пшеница”, казва още Дани.

Листата на пшеницата се берат, когато тя достигне височина 15, 20 см – така се използват хранителните вещества, които от листата след това преминават в зърната. После се сушат и се смилат, за да се получи зелен прах, който се добавя към вода или плодов сок.

Пиенето на сок от млади зелени зърнени култури за първи път е препоръчано от д-р Ан Уигмор, основател на Института за здравна защита в Ирландия.

Рецепта за детоксикация със сок от млада пшеница

Първи ден – 3 грама /една чаена лъжичка/ сок от млада пшеница се добавят към чаена чаша ябълков сок.

С всеки изминал ден дозата се увеличава с по три грама до достигане на оптималното количество – 200 грама. Детоксикацията продължава минимум месец, но ако желаете да засилите имунитета си или да излекувате здравословен проблем, пийте сока ежедневно.

Източник: Фрамар

(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *