Семената от ленено семе могат да намалят нивата на кръвната ни захар, като по този начин намаляват апетита ни. В допълнение, тази мощна съставка е в състояние напълно да очисти нашите черва чрез абсорбиране на хранителни вещества и бързо елиминиране на токсините. Ще ви покажем как да приготвите силна и изключително здравословна напитка от ленено семе, която е 100% естествена, без никакви странични ефекти.

Пригответе тази вкусна и ефективна напитка, базирана на ленено семе и ви уверяваме, че апетитът ви ще намалее значително и в същото време тялото ви ще бъде почистено от токсини и паразити.

СЪСТАВ: 3 супени лъжици ленено семе 1 литър вряла вода

ПОДГОТОВКА:

Вечер сложете 3 супени лъжици ленено семе в термос (или друг контейнер с капак) и добавете врящата вода.

При събуждане сутрин можете да започнете да се наслаждавате на всички предимства на това мощно ленено семе. Консумирайте приблизително между 3 и 4 чаши от тази страхотна напитка на базата на ленено семе, за предпочитане преди всяко хранене и в продължение на 10 последователни дни.

След това направете пауза за още 10 дни и отново започнете лечението. По време на този режим за отслабване, разтоварване и пречистване, не забравяйте да пиете много вода, която е съществена част от всяка диета. Уверяваме ви, че след няколко седмици ще успеете да отстраните от тялото си онези няколко килограма, които са ви измъчвали толкова много.

Важно: Не е препоръчително да следвате това лечение, ако имате проблеми с черния дроб или бъбреците.

Източник:blitz

Facebook коментар
Total Page Visits: 591 - Today Page Visits: 2