Лечителка лекува тежки болести (ВИДЕО)

Когато напредъкът в  медицината не може да помогне, на помощ идват древните методи. Лечителка у нас лекува тежки болести

Репортаж на Мартин Карбовски за предаването „Втори план“ ни отвежда в село Крибул. Там живее  баба Юлия. От много години възрастната жена помага на хората да оздравеят.

Мартин Карбовски успя да заснеме лечението на Стефан – българин на възраст. Стефан пристигнал при старата лечителка, защото страда от болни крака и кръст.

Недоверчивият Карбовски разпитва дали Стефан наистина вярва на баба Юлия. Той споделя семейна история. Негов племенник е на 3 годинки и живее в Испания. Детето не можело да говори и не можело да се движи. Медицината в Испания не могла да помогне.

Научили за баба Юлия и пристигнали. Малкото момченце 3 пъти било на този нетрадиционен сеанс и на третия път започнало да говори за първи път в своя живот. Днес неговите родители не могат да го догонят из парковите в Испания.

Мартин Карбовски засне и една жена, която дойде при баба Юлия и й подари красив гоблен. Жената споделя, че й откриват 3 образувания на щитовидната жлеза. Жената отива при баба Юлия. След като се прибира, заминава за Германия, където й правят изследвания с най-модерна техника. Оказало се, че двете по-малки образувания са изчезнали, а туморът е намалял. Туморът бил с размери 3,9 мм. Немските медици казали, че не може да бъде опериран, но с помощта на лекарства няма да му позволяват да нараства. Но туморът намалил своя размер.

Баба Юлия лее куршум, чрез който извлича негативната енергия и стреса от посетителите.

Видеото на Мартин Карбовски за Би Ти Ви можете да изгледате ТУК >>>. 

*******

На видеото долу можете да се запознаете със старата лечителка баба Юлия и да научите за други излекувани хора. Ако имате нужда от помощ, не пропускайте да я посетите.

Източник:topactualno

Facebook коментар
(Visited 5,816 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *