Аз много съжалявам

Прости ми

Обичам те

Аз ти благодаря

Това са фразите, които трябва постоянно да се повтарят по метода „Хоопонопоно“.

Благодарение на тези магически думи се почиства паметта, която съхранява отрицателни мисли. И няма значение дали вие ги осъзнавате или не. Главно е повторението.

Какво означават тези думи?

Фразата „Аз много съжалявам“ – това е посланието ви към висшия разум, че съжалявате за негативните програми, които са проникнали във вас.

Прости ми – това е вашата молба за помощ, за да си простите.

Благодаря ти – по метода Хоопонопоно това е израз на благодарност за помощта и подкрепата при решаването на проблема по най-добрият  за вас и за другите начин.

Обичам те – фраза, която има за цел постигането на нулева позиция чрез повторно свързване с Божествения ум.

Като цяло, целта на всеки човек е да достигне до нула. Тоест да се отърве от тези блокове, които програмират живота му и да достигне състояние на празнота. Тогава се случват вълшебствата. Истински чудеса. В това състояние вече не са необходими намерения, които идват от паметта. (Въпреки, че те също са активирани и дават определени резултати). В „нула“ Бог изпраща вдъхновение, идеи. И вие просто трябва да ги превърнете в реалност.

Основната идея на метода Хоопонопоно е пълна отговорност за живота ви и неговите външни прояви. Всичко наоколо е отражение на менталните програми, които контролират паметта на човека. Всички хора са отражение на вътрешните ви блокове. Няма нужда да се борите с другите, вие трябва да осъзнаете, че те ви отразяват.

И след това да започнете да прилагате магическата формула, фокусирайки вниманието си върху нея. И така, повтаряйки „Обичам те“, и другите фрази, вие достигате до празнота. Любовта ви помага в това. Тя очиства и дава светлина.

Любовта трябва да бъде във вас и във всичко около вас. Това е смисълът на живота – безусловна любов към себе си, към Бога, към хората и света … Дори и на стените и други неодушевени предмети трябва да изпращате тази магическа светлина, която ще лекува не само вас, но и другите.

Тази сила е силата на любовта, която Бог ви е дал, и вие трябва да се научите как да я използвате за доброто на света, включително и на себе си.

Когато сте с някой друг му кажете мислено: „Обичам те.“ Когато влизате в стаята я очистете  с тези думи. При хранене също казвайте думи на любов и благодарност.

Очиствайте всичко, което е във външния свят и във вас и животът ви ще се промени към по-добро. Вие ще се превърнете в истински щастлив човек. /НЕПОЗНАТО

Facebook коментар
(Visited 3 times, 1 visits today)
Total Page Visits: 2661 - Today Page Visits: 1
SHARE