Не я бях виждала от два месеца. В кафето даже не я познах…Косата й блестеше и беше пораснала невероятно! Ето каква е маската

С помощта на тази рецепта косата ви ще расте 2 пъти по-бързо!Ако желанието ви да имате дълга и блестяща коса е все още само мечта за вас, ние имаме най-добрата рецепта за вас . Можете ли да си представите, че червеният лук може да ви помогне да намалите опадането на коса, да спрете посивяването и също така да я стимулира да расте много по-бързо?
 
Растежът на косата е въпрос на гени, но някои вътрешни и външни фактори влияят на този процес.
 
Естествените средства могат да направят чудеса за вашата коса и те са минали през ръцете на много поколения.Сокът от лук е невероятен за косата ви и и е една от най-добрите съставки, когато става въпрос за подобряване на външния вид на косата.
 
Изследвания са показали, че червеният лук предпазва от косопад в 87% от случаите и косата ви ще изглежда по-блестяща и привлекателна в рамките на един месец.Добрата новина е потвърждението на дерматолозите за пълната липса на странични ефекти.
 
Червеният лук съдържа сяра, която е важна за производството на колаген, който е от съществено значение за растежа на косата. Тя подхранва фоликулите и стимулира растежа на косата. Сярата е със силни антибактериални свойства и спира разпространението на бактерии и гъбички върху скалпа, което в крайна сметка намалява вероятността от косопад в резултат на тези инфекции. В допълнение сокът от лук укрепва косата и подобрява обема на косата пише zajenata.bg.
 
Разбира се можете да опитате някои от фармацевтичните продукти, но защо да прилагате химикали на скалпа си, когато можете да използвате безопасно и достъпно средство за защита, която ще осигури еднакви (или дори по-добре) резултати? Препоръчително е да се използва лук в случаи на плешиви петна или оредяваща коса. Резултатите ще бъдат много по-добри в сравнение с леченията на косопад в скъпи и луксозни козметични центрове. Вие ще бъдете изумени от резултатите на това лечение, само за месец!
 
РецептаДобрата новина е, че тя е много проста и лесна за приготвяне. Всичко, от което се нуждаете е блендер, кухненски робот или сокоизстисквачка, за да се извлечете сока. Вземете няколко глави лук (в зависимост от дължината на косата), обелете ги и ги нарежете на малки парченца. След това ги поставете в сокоизстисквачка или блендер и го включете. Може да използвате ренде, за да настържете главите лук.
 
Изстискайте сока. Разбърква се в една супена лъжица мед.
 
Внимателно нанесете и разтъркайте върху скалпа. Оставете го в продължение на 15-30 минути. Може да не ви харесва миризмата, но бъдете сигурни, че си струва усилията. За оптимални резултати, можете да оставите сока за един час. Изплакнете косата си както обикновено.
 
Процедурата се повтаря 2-3 пъти в месеца./lekuvai.bg
Facebook коментар
(Visited 1,928 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *