ОТЕКЛИТЕ КРАКА ПРЕВЪРНАХА ЖИВОТА МИ В АД, НО С ТОЗИ БАБИН ЛЕК ПОДУВАНЕТО ИЗЧЕЗНА ЗА 3 ДНИ!

Оток се нарича увеличението обема на течността в междуклетъчното пространство.  Подуването на краката  може да се случи по различни причини: топлина, проблеми с кръвоносните съдове, заболявания на бъбреците , бременност , сърдечна недостатъчност , хормонални смущения …

Този проблем не трябва да се приема с лека ръка, а по-добре е да се консултирате с лекар, за да се определи какво е довело до подуване на долните крайници.

Традиционната медицина има широк арсенал от различни  средства против отоци , но може би най-ефективното от тях е инфузията от магданоз , която безпроблемно, но лесно ви избавя от излишните течности  в тялото.

Средство при отекли крака

За да се приготви  инфузията от магданоз за облекчаване на подуването , ще ви трябват и листата, и корените на магданоза – т.е, цялото растение. Старателно  го измийте и смелете.

Сложете сместа в термос и залейте с вряща вода до 500 мл. Нека се запари цялата нощ, а на сутринта отцедете и изстискайте добре. Това количество течност е предвидено за 1 ден, напитки трябва да бъде разделена на 3 дози, пише zajenata.bg.

Приемайте инфузията 2 последователни дни, а след това починете в продължение на 3 дни, след което отново пийте от средството в продължение на още 2 дни. Буквално на следващия ден ще забележите намаляване на отоците по краката и ще може лесно да обуете любимите си обувки !

Помогнете и на приятелите си, като споделите с тях това невероятно средство!

Източник: kakata.info

Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *