Много момичета в борбата за дълга и здрава коса пръскат пари за най-различни шампоани, маски, серуми, лосиони и спрейове. За съжаление, повечето от тях дават краткосрочни резултати. Накрая, в отчаянието си, нежния пол прибягва до скъпи процедури във фризьорския салон, увеличавайки дължината с изкуствени кичури коса.

Уви, тази процедура също не дава трайни резултати: удълженията траят само няколко месеца. Днес предлагаме на вашето внимание една рецепта за домашен лек за коса, която не само ще ви помогне да си отгледате красива и здрава грива, но и ще ви избави от пърхота.

тиква мляко

За да подготвите това ефективно средство, ви трябва само сода за хляб. Смесете я с вода в съотношение 1: 3.

Най-добре е да използвате за тази цел пластмасова бутилка. Сместа трябва да се прилага на влажна коса, като нанасяте с движения от корена към върха.

След това се оставя да подейства 2-3 минути. За да изплакнете шампоана, трябва да използвате топла отвара от лайка. За постигането на максимални резултати, в края на процедурата изплакнете косата си със смес от вода и ябълков оцет в съотношение 1: 4. Правете тази процедура по 1 път на седмица и резултатите няма да закъснеят!

Източник: За Жената

like1
Facebook коментар
Total Page Visits: 3482 - Today Page Visits: 2
SHARE