Ако сте от хора, водещи постоянна битка с теглото, то днешният материал е именно за Вас! На Вашето внимание представяме една рецепта, благодарение на която ще се отървете от излишните килограми трайно и ефективно

Единственото, което се иска от Вас е да пиете тази напитка всеки ден, на гладно. Съвсем скоро ще усетите ползотворният и ефект върху тялото Ви и ще видите как мазнините по корема Ви се топят! Важно е да се отбележи какво точно означава „на гладно”, защото това е ключов момент в отслабването. Напитката се пие веднага след ставането от сън, преди да сте яли или пили каквото и да било друго. Това включва дори кафето и чаят! Тази напитка трябва да бъде първото нещо, което приемате сутрин, преди каквото и да било друго.

Необходими са Ви сокът на един прясно изцеден лимон, три скилидки чесън, топла вода и малко мед. Напитката се приготвя изключително лесно – просто смесете сокът от лимон, водата и медът и разбъркайте. После пресовайте чесънът и го добавете към тях. Разбъркайте отново и изпийте на гладно.

Източник: informiran365.net

 

Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)
Total Page Visits: 329 - Today Page Visits: 1
SHARE