Чай за мега бърз метаболизъм подлуди света. Резултатите са видими още на първите 24 час

Веднага ще усетите промените, а след седем дни ще загубите до 8 см от обиколката на талията си.

Рецептата за отслабване, състояща се в приготвяне на чай само от три съставки предизвика световна лудост, тъй като всички, които са го опитвали, радушно благодарят за тази съвършена комбинация, която дава своите резултати в първите 24 часа след изпробването й!

Всичко, което ви е нужно, е зелен чай, канела и дафинов лист!

 

Начин на приготвяне:

Сварете 800 мл вода, махнете я от котлона и добавете 1 пръчка канела, 3 дафинови листа и равна супена лъжица зелен чай. Похлупете я за да се запари и я оставете да престои, а след това я изцедете.

Консумиране : Когато става въпрос за метаболизма е важно да се знае е, че най-подходящото време за неговото приемане е рано сутрин, веднага след ставане от сън.

Така че, първата чаша от този чай изпийте на празен стомах. Втората изпийте веднага след закуска, а третата пийте вечер, преди лягане.

Изпивайки по три чаши чай всекидневно много ще отслабнете, особено в критичните места като корема, бедрата и задните части, а първите резултати ще бъдат видими след една седмица. Тези, които вече са опитвали вълшебната напитка казват, че първите резултати и по-доброто храносмилане се забелязват още в края на първото денонощие от прилагането на рецептата, а след първата седмица се губят около 8 см от обиколката на талията!

И трите съставки, от които се приготвя чая, отлично изгарят мазнините и ускоряват метаболизма, от което се подразбира, че е необходимо да редуцирате обема на храненията и да го съчетаете с умерена физическа активност.

Източник: За Жената

Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *