Първите осезаеми здравословни промени в организма настъпват, след като човек навърши 40 години. Започват да се „обаждат“ ставни проблеми – болки в коленете, лактите, раменете. Преди 40 в младия организъм може да се появят болки в ставите заради травма, претърпяна фрактура, претоварване, ревматизъм или артрит. Доста мазила и хапчета предлага всяка аптека срещу болката, но скоро след приема и действието им ставните неразположения отново се проявяват.

Ето защо е време отново да се обърнем към алтернативното лечение и природната медицина. И за ставните проблеми има лесен за забъркване в домашни условия и евтин илач. С него гарантирано ще спрете болката и то само с едно нанасяне на конкретното място.

Читателят Благой Видев от Варна изпрати своята рецепта за мазило против ставни болки, което върши чудеса!

Едва ли има човек, прехвърлил 40-така, че и по-малко, който да не е усетил върху себе си кошмара, наречен ставни болки. С възрастта те все повече започват да се обаждат, а една на пръв поглед безобидна болка, може изцяло да съсипе ежедневието ти.

Лечебното мазило, което ни изпрати читателят Благой Видев от Варна премахва болката от раз. Без значение дали тя е породена от плексит, артрит или ставни болки, предизвикани от редица и различни причини.

Понякога дори една настинка, престой на течение или вдигане на тежест може да те схване така, че дни наред да виеш от болка. И тук именно идва мазилото на Благой, което цялото му семейство ползва вече от години.

То се прави у дома и много бързо. А и не е никак скъпо, но пък е в пъти по-ефикасно от мазилата на баснословни цени, които аптеките предлагат. И така, снабдете се с мед, хималайска сол, вода и горчица.

Трябва ви точно по една лъжица от четирите съставки, които смесвате заедно и хубаво бъркате, за да се получи хомогенна смес. Тази получена смес я поставяте вечер, преди да си легнете, върху болното място. Най-добре е да се прави вечерта, за да може да престои мазилото по-дълго на проблемния участък.

Ако ставните болки са силни и са ви стегнали още от рано сутринта обаче, може да се намажете по всяко време и дори по няколко пъти в денонощието. След като намажете мястото, започнете да втривате мазилото с кръгови движения по посока на часовниковата стрелка.

Поставете после върху него найлон или фолио, а отгоре превържете с вълнен плат. След като станете от сън и махнете превръзките, просто изплакнете с хладка вода. Правете тази процедура няколко пъти на ден или пет поредни вечери.

Още след първото намазване ще усетите невероятно облекчение, а след още няколко пъти ще сте излекувани от ставните болки напълно. Мазилото го съхранявайте в хладилника, за да не се развали.

Основната съставка в това лечебно мазило е горчицата, която отдавна е призната, че прави чудеса за подобни проблеми. Дори при изгаряне, ако намажете кожата си с плътен слой горчица, болката мигом изчезва.

При кожно изгаряне болката изчезва, след като я намажете с плътен слой горчица. И още от лечебните свойства на синапа – при болки в гърлото или настинка приемете чаена лъжичка горчица. Задръжте я в устата и постепенно и бавно преглъщайте. При главоболие горчицата отново идва на помощ – просто нанесете от нея с леки масажни движения върху слепоочията и челото.

Опитайте и ще се уверите, че почти винаги естествените илачи са в пъти по-ефективни и добри от фармацевтичната химия.

Източник: budnaera

Facebook коментар
Total Page Visits: 3678 - Today Page Visits: 10