Здравейте, днес ще ви запознаем с Антифлегмин, препарат за лечение на животни, който се ползва от хората с доказан успех

У дома го донесе мама, защото една нейна приятелка го ползвала за болки в ръцете след физическа работа. Аз се стреснах като прочетох, че е за животни, но се поразрових в нета и онемях.

Тази тубичка се оказа много ценна, пък и полезна, защото е доста евтина спрямо прехвалените препарати за хора от аптеката, които са двойно, тройно по-скъпи.

Искам да споделя с вас моите разкрития за Антифлегмин, който всеки може да си закупи от ветеринарната аптека без рецепта. Цена 5.80 лв.

Е, някой ще каже – това е за животни.

Ами и човекът е животно в крайна сметка.

Този препарат е за крави предимно, за мазане на вимето на кравата, абцеси и рани и съдържа камфоров салицилат, пише zdrave.ws

Хората са във възторг от препарата при ужасно болезнени крака и разширени вени. Ще кажете – това е препарат за стари хора, на които костите им скърцат.

Нищо подобно – Антифлегмин се ползва и от спортисти и от хора, които правят тренировки при болки в мускулите, разтежнения. Ако сте се схванали, то този чуден препарат върши чудеса.

Много хора във форумите за здраве споделят как са се отървали от болката и схващането с Антифлегмин.

Но това не е е всичко.

Препаратът маха и проклетите гъбички по ноктите. А това е добра новина, за щото гъбичките се лекуват трудно.

Много хора са ходили на лекар, който в крайна сметка нищо не помага, но с Антифлегмин може да възстановите красотата на краката си.

В един медицински форум ме привлече  мнението на читателка, която го ползвала при хемороиди и така си помогнала.

Моля, това не е реклама за Антиглегмин, а статия, която споделя мнението на хората за този препарат.

Определено резултатът е чудесен, но никога не го нанасяйте на разранена кожа, мийте си добре ръцете след употреба, за да не се пипнете с неизмитите ръце по очите.

Човек трябва да мисли само положително!

Много се радвам, че мога да обобща мнението на доста хора за този препарат за животни, който е с прост и безопасен начин за ползване.

Странно е е, че Антифлегмин е разрешен за всички животни, но не и за тези от сем. Котки. Да, това не ни стана ясно, но все пак ние не сме котки. Опитайте и вие да си помогнете с Антифлегмин.

Ако някой наш читател е ползвал този препарат, моля да сподели своето мнение!

Бъдете здрави!

източник: bradva.bg

 

Facebook коментар
(Visited 1,885 times, 1 visits today)
Total Page Visits: 1660 - Today Page Visits: 3