Младо момче от Сандански ни показа как се живее

Този клип на това младо българче стопи душите на хората в социалните мрежи. Това е Иван и от Сандански, ученик от земеделската гимназия. На видеото ясно си личи, как малкото момче истински изгаря от това което върши.  Той е производител на плодове, по конкретно на ябълки, при това екологично чисти. По важното е, че той не говори за големи количества и за бързо забогатяване или за така наречения пасивен доход. Днес голяма част от хората по света мечтаят да са млади пенсионери. Той говори за нещо много по смислено, което в днешно време се разбира от малко хора. А именно да имаш професия, която да я обичаш и да влагаш в нея цялата си любов. Да обичаш това което правиш, а не да работиш нещо, което не обичаш само и само да докопаш големите пари. На Иван не му трябват наркотици и симуланти, за да живее, неговият наркотик е неговата работа.

всички поздравяват Иван в fecebook 

Иван не се гордее с новото си BMW, което небрежно показва на стената си в facebook или с iphone за 1500лв. сложен до кутия син Dunhill, на масата на най-модерното кафене. Той се гордее с това, което лично е произвел, той се гордее с труда си. За разлика от всички други, които се гордеят, че не са се трудели за парите които изкарват, а ги изкарват със схеми, лъжи и най-вече че са направили хиляди компромиси със собствения си морал и съвест. Но успеха на един човек не се вижда на стената му в facebook, а в очите му, а очите на Иван горят!

И понеже всеки пита, кога ще се оправи нашата мила Родина,  мисля че отговора е повече от ясен. България ще се оправи, когато такива като Иван станат повече.

Автор: Чуждоземец

Източник на видеото: Sandanski1.com

 

like1

Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *