От чужбина обратно в България: Емигранти стават предприемачи и откриват верига магазини с български продукти

С гордост и патриотизъм, група млади български предприемачи създадоха просперираща верига магазини, посветени изцяло на продажбата на автентични български стоки. Откритието на първия техен хранителен магазин във Варна преди няколко месеца, последвано от скорошното откриване на втори обект в София и предстоящо трето, символизира началото на една нова, вдъхновяваща ера в българския бизнес.

Тези магазини, разположени в сърцето на Ветринската долина, емблема на предприемаческия дух, представят величието и богатството на българската земя. Пламен Ангелов и Галин Иванов, двама от пионерите в тази инициатива, съвместно с организацията „Хора от народа“, поемат мисията да възродят и укрепят хранителния суверенитет на България.

Тези магазини не само предлагат натурални продукти от местни производители, но и се превръщат в символ на общност и сътрудничество. Те предоставят възможност на градските жители да се насладят на истинския вкус на качествена и неподправена храна.

Исторически парк, друг ключов участник в тази инициатива, предоставя неповторими продукти като вино без консерванти, наречено „Виното на боговете“, пелин, студенопресован сок от череши и домашна лютеница без добавена захар. От техните рафтове може да се докоснете до вкуса на овчето кисело мляко и други висококачествени млечни продукти.

Тази инициатива е истинско въплъщение на българския дух и култура. Тя показва, че бъдещето и развитието на България са не само възможни, но и осъществими, благодарение на съвместните усилия и вярата на хората в общността.

Нека подкрепим тези млади предприемачи и българското производство! Защото това, което те създават, е не само българско, но и символ на качество, вкус и достъпност.

Може да откриете магазините на „Хора от народа“ в:

гр. Варна, „Дубровник“ 17, 9010 „Левски“

гр. София, ул. „Родопски извор“ 24, жк „Красно село“

За връзка с тях може да ги намерите във фейсбук „Хора от народа“ или на тел. 0876677221

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

One thought on “От чужбина обратно в България: Емигранти стават предприемачи и откриват верига магазини с български продукти

  1. The Beatles – легендарная британская рок-группа, сформированная в 1960 году в Ливерпуле. Их музыка стала символом эпохи и оказала огромное влияние на мировую культуру. Среди их лучших песен: “Hey Jude”, “Let It Be”, “Yesterday”, “Come Together”, “Here Comes the Sun”, “A Day in the Life”, “Something”, “Eleanor Rigby” и многие другие. Их творчество отличается мелодичностью, глубиной текстов и экспериментами в звуке, что сделало их одной из самых влиятельных групп в истории музыки. Музыка 2024 года слушать онлайн и скачать бесплатно mp3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *