Ники Кънчев може да напусне кораба на ВИП Брадър непосредствено преди старта!

Докато всички дискутират участниците в новия сезон на ВИП Брадър става ясно, че основният въпрос е друг – кой ще е водещ?! Култовият Ники Кънчев провежда ожесточени преговори с Нико Тупарев, които са преминали в махленско пазарене и са на косъм да провалят новия сезон.

Господин „Стани богат“ със сигурност е една от емблемите на родния риалити формат. Той е водещ от самото начало и евентуален отказ на есен отново да застане пред камерата би поставил продукцията в наистина патова ситуация. Разбира се, в основата на всички са парите!

На базата на огромния си опит и десетките сезони зад гърба си, Ники Кънчев основателно поискал повишаване на възнаграждението си. Сега той извива ръцете на продуцентите за 50 бона повече от предишния сезон. Водещият вече си е на години и е преценил, че парите, които получаваше досега, не са рентабилни за огромното натоварване, на което е подлаган по време на риалитито.

За миналия сезон той е имал договор за 100 бона месечно. След удръжките, обаче, сумата значително падала. Наскоро Нико Тупарев го потърсил за новия ВИП Брадър с абсолютно същата оферта. Това вбесило Ники Кънчев и го накарало да тропне по масата, пише hotarena.net.

Водещият е пределно наясно, че продуцентите ще се окажат в шах и мат, ако го изгубят. Затова той е решен да ги държи в пълно неведение за окончателното си решение, докато не получи нов договор, в който има един 50 хиляди лева отгоре.

За разлика от него, ко-водещата Алекс Сърчаджева вече е подписала своя контракт за сезона, който започва на 17 септември. Актрисата ще прибира 6 бона месечно за три предавания седмично. Ако остане без Ники Кънчев, обаче, тя може да се окаже най-големият печеливш от патовата ситуация.

Източник: bradva.bg

Facebook коментар
Total Page Visits: 1142 - Today Page Visits: 1
SHARE