Важно за всеки, който има ниви! Ето къде най-изгодно може да купиш или да продадеш имот на мига! Без такси и комисионни!

Ако мислите, че некоректно използват имотите Ви!

Ако кризата Ви е притиснала и имате нужда от пари!

Ако мислите, че досегашният Ви арендатор Ви плаща малко!

Ако имате имот и не можете да намерите останалите наследници!

Ако искате да научите оценка на имотите си и да получите реалната цена за тях!

Сега е моментът да промените това с фирма „АДМИРАЛ“!

„АДМИРАЛ“ е агенция с 10-годишен опит в областта на покупко-продажба на обработваеми и необработваеми земеделски земи.  Постигнатите стабилни позиции, сред силната конкуренция в бранша, се дължат най – вече на добрата организация и структуриране на дейността, спазване на професионалната етика и гарантираната коректност към клиенти и партньори. Фирмата разполага с екип от квалифицирани юристи, икономисти в областта на недвижимите имоти и работи с най-добрите нотариуси в страната, осигуряващи максимална защита на интересите на клиентите при сключваните от тях сделки.

С „АДМИРАЛ“ клиентите могат да са спокойни, че цената, която им бъде обявена, ще е крайната цена. Ще получите отговор за оценката на имотите ви до 24 часа от вашето обаждане без значение в коя точка на  страната се намирате вие или имотите ви. Плащането се извършва веднага на изгодни цени, във вашето населено място, в брой или по банков път.

Всички необходими документи като нотариални актове, договори за доброволна или съдебна делба, договори за аренда, споразумения, пълномощни и други документи, свързани с управлението на земята Ви се изготвят от агенцията за нейна сметка. Тя работи с някои от най-големите земеделски фондове, чуждестранни инвеститори, посредством сключени посреднически договори.

Агенцията купува земеделски земи и в идеални части, като приоритетните райони са общините Вълчи дол, Ветрино, Провадия, Дългопол, Аврен, Шумен, Търговище, Разград и Силистра.

АДМИРАЛ“  предлага и организиране на цялостни земеделски инвестиции, комасация, възстановяване на собственост, издирване на наследници, юридически и финансово-счетоводни консултации. Фирмата извършва всички посочени услуги без такси и комисионни. Възможности за партньорство с агенции и инвеститори в страната и чужбина.

Спрете да се чудите какво да правите с вашата земя или от къде най-изгодно да си закупите имот! Връзката между миналото и бъдещето са родният дом и земя. Време е да печелите от тях…Направете го с агенция “Адмирал”. Обадете се и ще получите най-добрия съвет, обслужване и цена.

Офис 1 – Варна, ул. „Доктор Пискюлиев“ 47-до Колхозен пазар

Офис 2 –Варна, ул.“Константин Иречек“ 3-до  градинката на лятно кино „Тракия“

Офис 3-София, ул.“Иван Вазов“ – до Народен татър

Телефон за връзка: 0896 633 424, 0885 710 691, 052 600 277

Работно време: от понеделник до петък от 9,00 – 17,30 часа

Източник: petel.bg

Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *