Китайска любовна магия от времето на династия Юен е способна да привлече неудържимо мъжа, който харесвате. От векове китайките боготворят чудодейната сила на тюркоаза и вярват, че той е в състояние да накара който и да е избраник да се влюби в тях.

За да омагьосате желания човек, са ви необходими едно бижу и съд, направени от тюркоаз, червено парче плат и червена свещ. В продължение на десет дни неизменно трябва да носите бижуто и поне два пъти дневно да се концентрирате върху образа на любимия и желанието да бъдете с него.

След това свалете украшението и го поставете в съда за още десет дни. Покрийте бижуто с дъждовна вода. На 11-я ден отрежете от червения плат парче с големината на носна кърпа. През нощта, между 23 и 3 часа влезте в тъмна стая без мебели, огледала и светлина и оставете там парчето плат, свещта и тюркоазените предмети.

Трябва задължително да сте сами. Прошепнете над съда с водата и колието молбата си да се съберете с обекта на чувствата си и обещайте да се отблагодарите за услугата. После запалете свещта и капнете 10 капки восък върху парчето плат. На следващия ден трябва тайно да го допрете до обекта на чувствата си.

Източник: kakata.info

Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *