Казват, че с годините си идва и мъдростта. Следователно, нито една баба никога няма да пропуснете да ви даде един съвет за майчинството, готвенето и почистването.

Но рядко някоя баба ще ви разкрие с*кс истините , които е научила в живота.

Тези 4 момичета с късмет и малко срам, са получили тези съвети:

1. Блясък за устни

Още не мога да повярвам, че това се случи, но когато бях тийнейджърка, баба в един случай ми каза, че винаги трябва да нося гланц за устни , когато и да се видя с момчето, което ми харесва, защото влажността на устните ще го подтиква да мисли за влажността на „другите ми устни“. Не че не е добър съвет, но не знам защо трябваше да ми го казва.

2.Ако е изморен за с*кс, той изневерява и трябва да оставиш

Един ден, когато се върнах от училище (бях само на 9 години) видях баба да седи. Тя ми каза „Само помни скъпа, ако мъжът ти някога ти каже, че е изморен за с*кс, това означава, че спи с друга . Остави го „. Вероятно имаше някаква връзка със сериала, който гледаше.

3. С*ксът е най-добрата част от брака

Когато трябваше да се омъжа, баба ми купи бяло бельо и красива с*кси нощница. А когато се омъжих, ми каза, че често трябва да правя с*кс с мъжа си, защото това е най-красивата част от брака. Каза, че по-често трябва да се наслаждаваме един на друг.

4. Височината е важно само стоейки

Баба ми призна, че височината е важна само докато стоим, ако ме разбирате. Аз не се съгласих с нея. Дори имахме и продължително обсъждане, а бях само на 11 години.

Източник: mushmorok.com

Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)
Total Page Visits: 259 - Today Page Visits: 1
SHARE