Тя искаше да провери дали приятелят ѝ изневерява – написа му бележка, скри се под леглото и…

Едно момиче решило да провери своето момче и неговата връзка и чувствата му към нея.

Тя му написала писмо, че къса с него и че не вижда смисъл от продължаване на тяхната връзка. Като с това искала само да види реакцията му, но действително не искала да го напусне.

Когато завършила писмото оставила го на масата, където знаела, че гаджето ѝ ще го намери. Не искала да пропусне неговата реакция, така че се скрила под леглото и чакала:

След известно време момчето си дошло у дома. Била нервна и развълнувана. Той влязъл в стаята и започнал да чете писмото. Когато свършил, момичето не можело да повярва, какво чува. Той въздъхнал и взел телефона. Чула го да казва:

„Здравей, скъпа, аз идвам при теб. Мислих и накрая осъзнах, че връзката ми е грешка и съм много щастлив, че това е краят. Съжалявам, че по-рано не те срещнах. Ще се видим скоро“.

Момичето било в шок и не можело да повярва, че това се случва. Останала да лежи под леглото още няколко минути след шока. Гаджето ѝ си събирало нещата от стаята, когато излязло от апартамента, започнала да плаче и бавно излязла от леглото.

Дошла на себе си и погледнала стаята. На масата се намирало още едно писмо. То било за нея. Отворила го и започнала да чете. Когато приключила се почувствала много засрамена, но усетила облекчение. Колкото и глупаво да е, в писмото пишело:

– Глупаче мило, следващият път, когато искаш да ме изпробваш, провери дали краката ти стърчат под леглото. Отидох до магазина. Ще се видим скоро, любов моя „.

Източник: girl.bg

Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *