Рискуваме да обичаме хора, които могат да ни наранят и това е най-голямата сила, която притежаваме.

За някои тази смелост се отплаща щедро. Вижте кои са големите късметлии:

Телец

Телците са верни до живот! В същността им е заложено да бъдат само с един човек и никога не си позволяват да престъпват принципите си относно това. Човечни са и постоянно подкрепят половинката си, каквито и изненади да им поднесе връзката.

Телците могат да дадат много на партнъора си. Когато са във връзка се раздават напълно и успяват да получат пълното доверие на човека до себе си. Точно за това те никога не биха си позволили да го разочароват.

Представителите на тази зодия знаят добре как да накарат половинката си да се чувства специална. Ако имате връзка с Телец, очаквайте тя да е много спокойна и да продължи много дълго време в мир и любов.

Скорпион

Хора, на които винаги можеш да разчиташ! Отговорни са и поемат нещата в свой ръце – както във взаимоотношенията ви, така и в отговорността за дома. Скорпионите имат силно развито чувство за лидерство, макар и да не го показват всеки път.

Представителите на тази зодия обичат без да парадират с това. Не държат да правят и да получават романтични изненади, но това не значи, че не ви обичат. Самият факт, че са с вас е най-голямото доказателство, което могат да дадат.

Скорпионите се сериозни партнъори и им харесва да имат дълга и стабилна връзка. Ако не сте готови за такава, по-добре поговорете, тъй като е много вероятно в мислите им вие вече да сте заедно завинаги.

Източник: www.bg-astrology.net

Facebook коментар
Total Page Visits: 1216 - Today Page Visits: 1
SHARE