Ако сте една от тези три зодии бързо тичайте към тотото – имате реални шансове да ударите голямата печалба до края на месеца!

110

Може би си мислите, че късметът никога няма кацне на рамото ви. Според астролозите обаче този месец шансовете на три зодии да грабнат шестица от тотото е особено голям. Според тях планетите са се разположили благоприятно, за да отключат късмет и шансовете за печалба на някои от вас.

Ето кои ще са късметлиите този месец! И изобщо не се колебайте, а тичайте бързо да пробвате късмета си!

Телец

Възможно е да спечелите от най-неочакваното място, където сте били. Оглеждайте се за специални знаци, които са свързани с подобно пътуване точно преди година.

loading...

Близнаци

Мечтаете за наистина екзотично и голямо пътуване, за което трудно може да съберете пари и да си позволите да осъществите тази своя мечта. Към средата на новата седмица непременно си вземете билет като изберете числото ПЕТ – петото под ред, или в 17:00 ч… всичко свързано с това число.

Скорпион

Не си мислете, че късметът все ви подминава. Истината е, че скоро може да се сдобиете с голяма сума пари, които ще ви дойдат наистина добре. Имате заеми, с които трябва да се справите и мечти, които трябва да сбъднете. Гледайте за черен цвят на павилион или магазин, който ще ви подскаже, че там е късметът ви.

Източник: sosnovini.bg

Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)
Total Page Visits: 27 - Today Page Visits: 1
Сподели