ДНЕС ДО 14:44 Е ВЗРИВООПАСНО! АСТРОЛОЗИТЕ АЛАРМИРАТ, СЛУЧВА СЕ СЕГА! ЗА НИЩО НА СВЕТА НЕ ТРЯБВА ДА

Луната е в знак Скорпион от 03:24 ч. Не трябва да се вземат бързи решения, тъй като те изхождат не от добро настроение, а от депресивни мотиви и печални мисли.

Такива решения като правило са нежизнеспособни и водят до обратният ефект.

Вместо да разрешим проблема, ние го заплитаме още повече. В никакъв случай да не се действа с устрем към злото. Ако решите нещо да предприемете, по-добре изчакайте и пренесете замисленото през следващият лунен период.

По-скоро вашето внезапно желание е ответна реакция под напора на някакво напрежение и ако все пак го реализирате, в последствие ще се окаже, че ви носи повече огорчение, отколкото удовлетворение. Бъдете във всичко благоразумни. Настройвайте се към положително мислене. Усмихнете се на неудачите и безизходните ситуации и в същия този миг камъкът в сърцето ви ще се окаже белоснежен сияещ лотос на вашето просветление. Уязвими са половите органи. Пазете се от контакти с малко познати партньори. Нараства вероятността от венерически заболявания. 7 лунен ден продължава до 13:45 ч –Удачен за бързи и краткосрочни дела. Не трябва да се поставя начало на нещо продължително. Само делата и действията, които са справедливи могат да бъдат доведени до крайната си цел. Счита се за магически ден.

Ден за работа със словото. Ако вие не умеете да работите със словото, по-добре мълчете. В този ден природата веднага откликва на всяка произнесена дума. Всичко казано може да се претвори в живота, за това трябва да се внимава какво говорим. Желателно е да се четат молитви и мантри. Да не се изричат проклятия. 8-ми лунен ден започва след 13:45 ч и продължава до 14:44 ч на следващия ден. В този ден е важно бързо да умеем да решаваме проблемите. Не трябва да им оставяме време за развитие. Даже най-малките спорове трябва да успеем да изгладим, защото от тях може да се получи сериозен конфликт и да се стигне до неприязън един към друг. Подходящо за тръгване на път, за контакти, за възстановяване на справедливост. Не бива да се сплетничи, нито да се злослови в този ден, пише Пик.

Старайте се да не преразходвате енергията си. Голяма е вероятността за това. Вслушайте се в гласа на своята интуиция. Време за обновление, очистване, преход в ново качество. Добре е да се очистите от всичко, което ви тегли назад: душата – от предишни грехове, тялото – от отрови, дома от ненужни и стари вещи. Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало. Секс – В интимните отношения трябва да сте много внимателни в 8 лунен ден. Най-добре е да го избегнете и само може да се отдадете на четене на книги и теоретично усвояване на сексуални техники. Дори да чувствате желание и сили да го осъществите, добре е да се въздържате. Сънищата на 8 лунен ден (виж времето) са вещи, сбъдват се бързо. Хубаво е да запомните какво сте сънували.

Сънищата са много важни сега, защото могат да дадат отговор на измъчващи ви въпроси. Подстрижка – Може да се подстригвате само до 13:45 ч, след това не се препоръчва до 14:44 ч на следващия ден.

Източник; bradva.bg

Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *