Зодиите разкриват характера на човек. Жените трябва много да внимават при избора си на партньор, за да не страдат накрая. Един от методите да се ориентират е именно зодията на мъжа като трябва да са много предпазливи при избор на партньор от следните зодиакални знаци:

Скорпион

Мъжът Скорпион е изключително особена личност. Не е сред добрите партньори в живота, тъй катп не обича да изразява емоциите и чувствата си и рядко показва признаци за привързаност. Ако сте избрали мъж от тази зодия, може да забравите за изненадите и подаръците. Мъжът Скорпион не е романтик.

Представителите на тази зодия са доста безотговорни. Ако решите да прекарате живота си с него, ще се наложи да свикнете инициативата винаги да е във вашите ръце. Вие ще сте глава на семейството, ще взимате решения, ще организирате семейните събития, ще пазарувате, готвите и т.н.

Близнаци

Мъжът Близнак е грижовен, мил и любящ, но…. само толкова. Той има и друга, тъмна страна, която е по-добре да не опознавате.

Отношението му може да се промени коренно, милото държание и жестовете биват забравени и срещу вас стои един напълно незаинтересуван от особата ви индивид. А това може да е доста разочароващо. Само истинска богиня може да запази интереса на мъжът Близнак за повече време.

Източник: vipnews168.com

Facebook коментар
Total Page Visits: 819 - Today Page Visits: 1
SHARE