Всяка зодия има своите положителни и отрицателни страни. Макар като цяло хората да са различни, някои характеристики на техния зодиакален знак определено ги сближават.

Що се отнася до любовния живот, там зодиите също имат значение. Например, типичният Лъв е общителна личност с понякога скандално чувство за хумор. Ако отскоро излизате с мъж от зодия Лъв, вижте кои са най-издайническите му знаци. Все пак трябва да бъдете подготвени за това, което ви очаква:

Душата на компанията. Една от най-издайническите черти на Лъва е фактът, че той винаги иска да бъде душата на компанията. Той никога не страни от светлината на прожекторите и разказите му се отдават изключително лесно. Ето защо срещите ви с Лъв никога няма да бъдат скучни – винаги ще има за какво да си говорите. Всичко ще бъде забавно, освен ако и вие не се стремите да бъдете в центъра на събитията – тогава ще ви се наложи да влезете в пряка конкуренция с Лъва. А това може да бъде наистина изтощително.

Страст. Търсите ли някой, който да ви разтърси и краката ви да омекнат при срещата с него? Някой, който няма задръжки? Значи определено ви трябва мъж Лъв! Тези представители на зодиака отказват да живеят без удоволствие във всеки смисъл на думата. Лъвовете обичат да се влюбват.

Ревност. Не се изненадвайте, ако Лъвът, с когото излизате, ревнува от най-малките неща. Тези мъже са склонни да смятат, че всичко им принадлежи. Това важи и за вас, което пък обяснява ревността в по-големи граници. Лъвът ревнува особено много от други мъже, защото има крехко его и чувствата му лесно могат да бъдат наранени.

Инат. Ако излизате с Лъв, вероятно сте забелязали, че той винаги е прав. Той става много раздразнителен, ако някой се опитва да промени мнението му или да му покаже, че не е прав. Често най-добрият начин да се справите с ината на Лъва е, като деликатно погалите егото му. Без значение колко силно му крещите – това няма да го трогне. Той ще реагира много по-добре с „нежно“ убеждаване.

Очарование. Лъвовете могат да бъдат неустоимо очарователни. Ако излизате с Лъв, вероятно вече сте разбрали, че той много добре може да използва своя чар, за да спечели някоя жена. Неговото чувство за хумор и не на последно място неговото самочувствие правят мъжа Лъв доста изкусителен за дамите. Лъвовете много обичат флиртовете.

Източник: www.tialoto.bg

Facebook коментар
Total Page Visits: 743 - Today Page Visits: 1
SHARE