Този път ще се появи ненадейно и с ще бъдете като зашеметени, когато се осъзнаете, какво се е случило

Следващите две зодии наистина ще им дойдат в повече емоциите до края на 2017 година. Всеки се надява да срещне „Голямата“ любов, въпреки че по пътя си е срещал всякакви „големи“ и „малки“ любови, като срещне неочаквано истинската, ще я разпознае, защото сърцето никога не лъже!

Лъв

Понякога животът се преобръща в миговете, в които най-малко очакваш. И за късмет е на щастие. В края 2017 ще се запознаете с две личности, които сериозно нахлуят в живота ви и ще останат там завинаги, ала в сърцето ви няма място за повече от един, затова ще ви се наложи да направите избора на живота си. Хубаво е, че сърцето само ще подскаже и ще бъдете наясно, кое е правилното решение, макар че разумът ви би могъл да подскаже друго. Очаква ви най-прекрасното приключение, което ще обземе сърцето и разума. Ще разберете, какво е истинско щастие и споделена любов. Очаквайте красива любовна приказка, която заслужавате и чакате от толкова време. Радвайте се на всеки един миг и не забравяйте да благодарите на съдбата, или Бог за подаръка, който ви е изпратен.

 

Водолей

Водолеите, които се намират във връзка биха могли да се изненадат, тъй като по всяка вероятност скоро ще приключат връзката в която се намират. Всеки един Водолей, който няма половинка, би могъл да се надява, че съдбата ще му изпрати Голямата Любов още до средата на годината. Ще срещнете човек, който ще ви се струва, че сте познавали през целия си живот, или когото познавате от дълги години, но винаги, поради някакви обстоятелства сте се разминавали и не сте имали шанс. Ще ви привлече с внимание, нежност и любов, от която сърцето ви отчаяно има потребност, а сега се намира в оковите на една изчерпана и угаснала любов, без бъдеще, за да се съживите и да започнете да обичате отново. Това ще е една шеметна връзка, която ще се развие твърде бързо и нищо чудно към края на 2017 г. да се окажете сгодени.

Източник: kakata.info

Facebook коментар
Total Page Visits: 806 - Today Page Visits: 1
SHARE