Как е жената Рак в леглото?

Тя се нуждае от нежна стимулация дотогава, докато еротичното й въображение не се освободи от предразсъдъците. Нужно й е да покаже, че в любовта може да се държи така, както й се иска, да

отговаря по начин, който силно възбужда мъжа, и да не се страхува от проявата на влечението си.

Нейната чувствена натура се намира под силното влияние на партньора. Ако той прояви внимание, съчувствие, доброта и загриженост, тя ще се разтвори пред него като цвете под топлите лъчи на Слънцето. Но много лесно можете да я изплашите – рязка дума или неправилен жест, изражение дори може да я накара да се затвори. Увереността й в себе си е доста крехка.

Тя може да бъде прекрасна любовница,тъй като има силна чувственост. Радостта, която изпитва, когато се освободи от сдържащите я ограничения, може да ощастливи всеки мъж. Тя отговаря на страстта така бурно, че да го лиши от разум и да направи всичко, което е по силите му.  Може дори да се пристрасти към сексуалните удоволствия, ако успее да ги получи. В началото на любовната игра се старайте да подхранвате майчинските й чувства и сантименталност, тъй като това само ще усили и задълбочи мощта на последващото сексуално единство.

Помнете, че с такава жена трябва да избирате подходящото време и обстоятелства. Не разчитайте на успех на задната седалка на колата. Тя трябва да се увери в желанието ви да се грижите за нея, следователно мястото трябва да е такова, където тя ще се чувства истински комфортно.

Нейното собствено гнездо е идеално място, тъй като най-добре тя се чувства у дома. (Вашето „леговище” става само ако тя е била там достатъчно често, за да не се чувства на чуждо място.) Всъщност когато приближава решаващата нощ, не е изключено тя да ви покани при себе си, на вечеря със свещи и добра музика. Не бъдете излишно агресивни, или никога няма да се озовете в спалнята й.

Докато й сваляте дрехата, тя иска да чуе от вас колко е очарователна. Жената Рак придава голямо значение на възхищението. Комплиментите просто са необходими и както вече знаете, тя не обича да я пришпорват. В любовта, за разлика от бягането, тя не смята надпреварата за най-добрия начин да се стигне до финала.

Добро място може да се окаже и нощният плаж, особено ако е огрян от сребристата светлина на Луната. Някак необяснимо и за самата нея й влияят магнетичните лъчи на небесното тяло, което я управлява, а прибоят за нея може да е прекрасна мелодия. Тя е готова да счупи всичките си стени и да ви разкрие неподозираната страна на своята природа – бурна, необуздана и прекрасна.

Жената Рак лесно се поддава на настроения и ако не иска да прави секс, може да е много изобретателна. Понеже много от жените, родени под този знак, намират мъжете за прекалено груби в любовта, подходът ви трябва да е такъв, че да я убедите, че сте изключение.

Източник:sroditel

Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial