Козирогът се налага да вземе решение, Телецът трябва да е напълно чист и открит

26.05.2017

Овен

За абсолютно всичко, което се случва има причина, така че не се притеснявайте от събитията, които стават около вас. Колкото и да ви е трудно може да се справите с всичко и скоро ще разберете, че е било за добро.

Телец

Ако искате да излезете чисти от дадена ситуация имате два варианта:1. Да не участвате в нея 2. Да бъдете напълно искрени и открити. В противен случай последиците може да се обърнат срещу вас.

Близнаци

Днес не разгласявайте желанията си, колкото и да ви се иска. Пазете ги дори от ушите на най-близките ви. Възможно е на другия ден да сте на противоположното мнение и да се наложи да обяснявате защо е така.

Рак

Денят обещава сбъдването на мечтания. Някои от тях дори сте забравили. Може да се почувствате като в сън, но най-вероятно ще осъзнаете, че вече не желаете това и сте преминали на едно друго ниво.

Лъв

Денят ще ви срещне със стар приятел. От него може да дойде изненадващо разрешение на въпрос, който спешно трябва да решите. Ще се убедите, че за всичко си има причина.

Дева

За някои болежки е необходимо повече време и забрава, за да минат. Не се насилвайте. Бързата замяна едва ли ще подейства така, както го планирате, дори може да задълбочи нещата.

Везни

През този ден е добре да се обърнете към специалист ако имате желание да промените нещо във външността ви и особено ако по лицето. Не си правете експерименти, няма да може да предвидите резултатите.

Скорпион

През този ден бъдете сигурни, че в мнението ви ще се вслушват мнозина. Това освен удоволствие ще ви донесе и голяма доза отговорност. Не забравяйте за тази част от нещата и подбирайте по-добре думите си.

Стрелец

Колкото и да се стараете не може да избягате от себе си. Не е необходимо да казвате всичко, което ви хрумва, а ако сте толкова влюбени в мислите си ги запишете детайлно. След няколко дни ще ви е интересно да ги прочетете отново.

Козирог

Днес ще ви се наложи да вземете решение. Не отлагайте процеса. Колкото по-бързо действате толкова по-правилни ще са постъпките ви. За облекчението да не говорим. Водолей Сега може да си позволите повече, отколкото през последните дни. Достатъчно се ограничавахте. Настъпва време за изпълняване на желания. Не се питайте дори за миг дали го заслужавате и грабете смело.

Риби

Сега е моментът да видите кои граници може да преминете. Имате нужда от повече свобода и забавления. Не си отказвайте в нищо, което ще разшири хоризонтите ви и ще ви предостави повече възможности да попаднете в нови ситуации.

Източник: www.actualno.com

Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *