Казват, че представителите на зодия Скорпион са най-сексуалните, но и ревниви хора в света. Те са и най-страстни. Жената Скорпион ни би толерирала мъж, който не може да я задоволи, а мъжът Скорпион не зачита никакви граници, когато преследва своята избраница. Сексът е от особено значение за Скорпионите през целия им живот. Но в същото време те са много чувствителни хора, които лесно могат да бъдат трогнати от всяка чужда болка.
 
Седем тайни знака, че те харесва
 
Мъжът Скорпион е страстен, емоционален и непредсказуем и рядко се замисля за последиците от действията си. Този мъж не приема “не” за отговор. В леглото той обожава да властва и да държи всичко под контрол. Ненаситен е, но не очаквайте от него някакви по-специални похвати. Често по време на секс той мисли само за задоволяването на собствените си нужди. Понякога се държи като крал, пред когото партньорката трябва да падне на колене или каквото той реши. И все пак, ако успеете да влезете под кожата му и да се справите с неговата сексуална грубост, той може да надмине всичките ви очаквания в леглото.
 
Най-честите секс разочарования
 
Жената Скорпион не обича да крие своята мощна сексуалност. Но любовта също е изключително важен аспект от живота й, който в никакъв случай не бива да се пренебрегва. Тя е изключително упорита в преследването и е готова да впрегне целия си арсенал от скрити и нескрити оръжия, когато поиска нещо – любов, секс или дори просто приятелство.
Източник: venera.bg
Facebook коментар
Total Page Visits: 1406 - Today Page Visits: 2