Мъжете, за които всяка жена мечтае. Това са зодиите, които правят жените щастливи. Трудно е намериш своята половинка, но понякога знаеш, че любовта е зад ъгъла и просто те чака да минеш и да грабне сърцето ти.

Овен

Овните са изключително отговорни към финансовата част и това да са глава на домакинството. Чувстват се длъжни да изкарват прехраната и това е важна част от съвместния живот за тях.

Освен това обичат много силно и силно се привързват към половинките си. Цял живот се опитват да запазят страстта и пламъчето любов, което ги прави незаменими. Да не говорим какви романтици са… мечта!

Рак

Раците от своя страна пък изобщо не са романтични. Компенсират с лоялност и преданост, която е направо завидна. Не поглеждат друга жена и смятат, че няма по-хубава и добра половинка от тази, която вече са намерили. И те са много работливи и отговорни. Поемат много задачи от семейния живот и никога не се оплакват, че са натоварени или че нещо им тежи.

Везни

Много добри мъже! Трябва да знаете, че Везните са едни от най-послушните съпрузи, които обичат партньорките си повече от себе си. Готови са да им дадат всичко, от което имат нужда и дори да пренебрегнат себе си, за да може тя да е щастлива. Везните обичат да правят големи и неочаквани изненади,  с които оставят без думи половинката си. Мъже-мечта!

Стрелец

Стрелците пък са много весели и щастливи мъже. Дават всичко от себе си, за да разсмеят половинката си и да внесат ведрина във всеки един обикновен ден. Те са много приключенски настроени, дават и последните си стотинки за пътувания и разходки. Обичат да се грижат и за дома, но от всичко най-обичат да правят щастлива своята любима.

Източник: www.iwoman.bg

Facebook коментар
Total Page Visits: 551 - Today Page Visits: 1
SHARE