Циганките-гадателки са известни с това, че гледат на дланта на ръката и на карти и предвиждат бъдещето. Ето какво ви предсказват картите за следващия период.
Овен
Къща – съобщение – крадец
Въпреки че овните, които са във връзка се опитват да стабилизират отношенията с партньора, очевидно е, че има голямо разминаване. Склонни сте най-важните проблеми, да ги криете под килима и да се знаимавате само с дреболии.
На свободните представители на зодията, животът им най-много се върти около работата, но повече са склонни да си откраднат някои моменти на спокойствие и удоволствие, отколкото да се посветят изцяло. Възможни са краткотрайни афери, неофициални сексуални отношения и връзки със заети личности.
Очакват ви разходи свързани със семейството и къщата.
Телец
Пари – посещение – любовник
На Телците няма да им върви по вода в любовта през следващия период. Ще използвате работата като извинение, а всъщност не сте удовлетворени в емоционален план. Не сте в синхрон с желаната личност и не си обръщате достатъчно внимание един на друг.
Въпреки че прекалено много й се посвещавате, работата ви преминава от пусто в празно. Не сте адекватно заплатени за това, което работите. Здравето ви е отлично.
Близнаци
Съобщение – несполука – ревност
Склонни сте към афери и ви очакват проблеми с желаната личност. Ще се сблъскате с ревност и натиск от нейна страна. Интересни сте за противоположния пол, но ще бъдете привлечени повече от авантюри и от “забранения плод”.
Очакват ви безпокойство и несигурност в отношенията ви в работата. Чувствате, че в момента нямате влияние върху събитията и информацията, които идват и които не са оптимистични. В бързината може да направите погрешни ходове. Съветваме ви да следите събитията и да се опитате да се нагодите към промените. Приходите ви са случайни и недостатъчни да покрият разходите ви, които постоянно растат. Здравето е добро.
Рак
Пари – щастие – болест
Раците във връзка или брак трябва нещо да променят. Основите не са сигурни – Какво не е наред?
Любовта поставяте на второ място, а някои други неща ви стават приоритет. Не допускайте това да наруши отношенията, които имате и които са важни.
Само работата и материалната страна на нещата са ви в главата и въпреки че не ви е лесно да се преборите със задълженията, наясно сте, че сега трябва да бъдете по-отговорни от всякога. Бъдете упорити и успехът ще дойде. Уморени сте физически и психически.
Лъв
Къща – посещение – неискреност
Ако между вас и партньорът ви съществуват съмнение или несигурност, е необходимо колкото се може по-рано да извадите нещата наяве.
Що се отнася до свободните лъвове, може би казвате пред другите, че искате по-скоро да намерите някой /или някоя/, който /която/ ще ви успокои, но делата ви говорят друго.
В работата слушайте себе си и своята интуиция. Няма да сбъркате. Възможно е хранително отравяне, така че избягвайте заведения за бързо хранене и месни полуфабрикати.
Дева
Надежда – вярност – любовници
На пръв поглед при тези, които са заети ситуацията не е никак лоша. Няма проблеми, няма големи изисквания, няма ревност, няма кавги, няма ежедневни разпри, които да ви вгорчават живота. Наистина трябва да сте доволни …. но не сте. Защо? Ами може би по тази причина, че не се случва нищо особено, че всичко върви някак бавно и монотонно.
Не тъгувайте за действие, а се насладете на тези моменти на спокойствие. Свободни … Знаете ли, какво изобщо искате? Ако продължавате да чакате щастието да ви падне от небето в скута …. Хубаво ще си почакате. Всичко това, което желаете професионално, постоянно ще ви се изплъзва от ръцете. Реално погледнато ситуацията не е толкова лоша, но нямате никакво усещане за напредък. Здравето ви е отлично.
Везни
Неискреност – копнеж – посещение
Вашето състояние е доста интересно, що се касае за съществуващите отношения. По-нататък с партньора ви ще зациклят неустановени отношения и през този месец са възможни прекъсвания или сериозни нарушения във връзката. Възможен е временен контакт в чужбина, измами, лъжи … един всеобщ хаос, в който няма и следа доверие. Възможно е някой да иска да попречи на това, което правите или да ви спъва на всяка крачка. Подложени сте на стрес.
Скорпион
Подарък – щастие – вярност
Който чака – ще дочака. Ситуацията доста се поправя в отношенията с партньора. Очакват ви някои хубави събития – годеж, сватба или начало на съвместен живот. Накрая ще бъдете доволни от работата си, тъй като ще успеете да се стабилизирате. Ще работите и ще се усъвършенствате.
Здравето е отлично.
Стрелец
Враг – истина – надежда
През тръните до звездите … Ето кратко описание на любовния живот на Стрелците. Партньорските отношения са под голям натиск, нещата не вървят както трябва, но също така има и изключително добра възможност това да се оправи. Припомнете си всичко, което ви свързва, поговорете и си върнете близостта. Справянето с препятствията в работата и в отношенията с колегите ще ви отнеме много време и пари. Здравето е солидно.
Козирог
Надежда – враг – подарък
В партньорските взаимоотношения има ред мед, ред лед … но е интересно и сладко, особено когато приключат “войните” и завършат с целувки и помирение. Пред свободните представители на зодията съществува предизвикателство – някой много ви привлича, но няма току-така лесно да се впусне във вашите романтични изяви.
Ще трябва да се постараете. Необходимо ви е да имате силна конкуренция в работата, за да покажете своите качества. Ако се появи някакъв здравословен проблем, бързо ще го решите. Чувствате се отлично.
Водолей
Истина – любовници – тъга
В емоционалните си отношения бъдете внимателни, съветваме за честност и откритост между партньорите, за да не се стигне до чужда намеса във вашата връзка. Възможно е да успеете да осъществите само част от намеренията си към личността, която на вас ви харесва, но блокадата все още стои. Всичко е готово за подобряване на нещата.
Ще трябва да настъпят някои видове промени и реорганизации. Може да се наложи да се разделите с някои колеги, но за това мислете като за начин за справяне с нещата, които ви пречат. Понякога ще имате спадове в настроението и в енергията. Посветете повече време на излизанията извън къщи, за да се заредите.
Риби
Писмо – ревност – сватба
Не позволявайте да бъдете тази личност, която вижда как другите са щастливи и влюбени, а вие се чувствате непълноценни и нежелани. За свободните действително случаят е такъв, но те ще трябва да преодолеят някои минали емоционални болки.
При тези, които са в брак или дълга връзка, се очакват спорове, ревност и появата на някои трети лица, които ще пречат на връзката. Ще бъде необходимо да се види какво от това е вярно и какво не. Усеща се подчертано присъствие на конкуренция на работното място, както и опити за действия срещу вас.
Източник: mall359.com
Facebook коментар
Total Page Visits: 1622 - Today Page Visits: 4