Това са зодиите, които ще трябва да внимават в любовта през септември. Ето какво ще се случи за всяка една от 5-те зодии: Ако искате да сте с този човек, не се ровете в миналото му и просто бъдеще щастливи заедно. Ако обаче не успеете да държите езика зад зъбите си, ви чака студент и очужден месец, който просто трябва да изчакате да премине. Най-големите любовни проблеми на всяка зодия Четете в новата ни рубрика ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества

Близнаци – трети човек ще се опита да разруши щастието ви. И няма да е човек, от когото ще ревнувате, а близък приятел, който просто завижда на това, което имате. Ще се опита да пусне слухове по ваш адрес, а партньорът ви ще трябва да се справи с тях. Ако има силен характер, проблемите ще са за ден-два, в противен случай цял месец ще трябва да се доказвате и да разбере, че всичко това е лъжа.

Стрелец  – допускате много близо до себе си човек, който всъщност не познавате толкова добре. Или си мислите, че познавате, в всъщност крие много неща от вас. През септемрви ще разберете истини за човека до вас, които могат да сложат край на връзката ви. Следващият път бъдете сигурни, че познавате някой, преди да му подарите сърцето си.

Дева  – няма как да очаквате да бъдете обичани, когато самите вие не обичате себе си. Имате нужда от обич и нежност, а през септември ще бъдете наранени от поредния човек, който ще си тръгне от живота ви. Макар и да не ви се вярва, причината е в самите вас. Бъдете по-добри хора и преосмислете начина си на поведение. Имате шанс за нова връзка през ноември. Не изпускайте тази възможност.

Козирог – съмнения относно вашия партньор ще ви тормозят през септември. Имате някои осонования да вярвате, че може би ви лъже или има симпатии към друг човек. Твърди доказателства нямате, но интуицията ви ще бъде будна. Може би трябва да видите дали проблемът не е в самите вас, преди да започнете със скандалите.

Източник: www.blitz.bg

Facebook коментар
Total Page Visits: 897 - Today Page Visits: 1
SHARE