ой е самоуверен, но в същото време по детски наивен, обича да привлича всеобщото внимание и да разбива женските сърца. Какво да очаквате в отношенията с мъжа Петел?

ХАРАКТЕРИСТИКА В ЛЮБОВТА И БРАКА

Прекрасна илюстрация на образа на мъжа Петел е Д’Артанян от „Тримата мускетари”. Под този знак се раждат ярки, активни, смели мъже. Те обичат компанията на приятели, но лесно се отказват от срещата в бара, ако на хоризонта се появи перспектива за любовно рандеву. И нищо чудно, тъй като любвеобилният мъж Петел не може да се откаже току-така от дамската компания.

За него да обича, е удоволствие. Разточителността и желанието да угажда на женските капризи доставят много приятни моменти на неговата избраница. Дори лекият роман да не прерасне в нещо сериозно, той ще остави след себе си много приятни подаръци и спомени.

След като се позабавлява до насита, мъжът Петел се жени само по повелята на сърцето си. Не могат да му бъдат натрапени отношения, основани на прагматизъм, дълг или чувство за отговорност, ако липсват истински чувства. Семейните взаимоотношения с Глигана са му противопоказани.

Мъж Петел с жена Плъх

Не е най-удачният съюз. За наивния Петел Плъхът е прекалено коварен и хитър партньор. На влюбените няма да им е комфортно заедно: Плъхът ще мисли за изгодата в отношенията, а Петелът ще се чувства измамен. Двойката има шанс, ако Плъхът поеме грижата за финансите.

Мъж Петел с жена Бик

Отличен съюз. Хармонията В отношенията е възможна, ако Бикът не командва открито Петела, а незабележимо го
насочва в нужното русло. Влюбените имат високи шансове отношенията им да станат сериозни и да се увенчаят с брак.

Мъж Петел с жена Тигър

Неблагоприятен съюз. И Тигрицата, и Петелът са склонни към егоизъм и искат да играят главна роля в отношенията. Едва ли ще им се удаде да се договорят и мирно да си поделят ролите,

Мъж Петел с жена Заек

Отношенията няма да донесат щастие на Заека. Заекът се стреми към семейна топлина и уют, мечтае за съвместни вечери в тесен кръг и за спокойни уикенди. Пречат му стремежът на Петела към красив живот, неговите щедри жестове и разточителността му. Макар че понякога любовта прави чудеса!

Мъж Петел с жена Дракон

Тази двойка има шанс да изгради трайни отношения, но при условие че и двамата партньори изпитват чувства един към друг и се стремят да съхранят отношенията. За траен брак между тези двама представители на източния хороскоп задължително условие е материалната осигуреност на двойката.

Мъж Петел с жена Змия

Техният роман може да се опише с две думи-лед и пламък. Петелът и Змията прекрасно се допълват, усилвайки потенциала на връзката си. Петелът ще е движещата сила сред приятели и роднини, а Змията ще му отвори очите за света и ще го избави от наивността му.

Мъж Петел с жена Кон

Тези двамата едва ли ще се разберат помежду си. Те имат напълно различно отношение към живота: това, което Петелът харесва, Конят не харесва и обратното-увлеченията на Коня са чужди на Петела. Още от първия ден могат да възникнат проблеми с доверието, което няма да позволи на флирта да прерасне в красив роман и траен брак.

Мъж Петел с жена Коза

И на тази двойка няма да й е лесно. Елегантната и възпитана Коза може и да не се примири с поведението и вкусовете на Петела. Избраницата му ще изпада в ужас от неговата разточителност и предизвикателните атрибути на красивия живот. А Петелът ще се дразни от сложното поведение на Козата.

Мъж Петел с жена Маймуна

Също сложен съюз. Отношенията имат бъ-. деще, ако Петелът успее да спечели интереса на умната и хитра маймуна, без да нарани чувството си за собствено достойнство. Бракът ще е траен, ако от първите дни на семейния живот Маймуната следи финансите.

Мъж Петел с жена Петел

Противоречив съюз, който има всички съставни части както за успех, така и за провал. Двойката я очаква успее, ако тези ярки и активни личности се договорят помежду си, уловят общата вълна и постигнат взаимно разбиране. В останалите случаи Петлите просто няма да могат да живеят заедно.

Мъж Петел с жена Куче

Това е сложен и нееднозначен съюз. Успехът е възможен, ако партньорите си поделят ролите така, че на Кучето да му е уютно и спокойно у дома, а Петелът да има възможност да се покаже извън семейството. В противен случай романът няма да донесе радост на Кучето.

Мъж Петел с жена Глиган

Крайно нежелателен съюз! Съветваме Петела и Глигана дори да не флиртуват помежду си, да не говорим за връзка или брак. Всеки от партньорите има точно противоположната представа за живота, амбиции и стремежи. Петелът и Глиганът постоянно ще се дразнят един друг.

Източник: po-krasivi.

Facebook коментар
Total Page Visits: 991 - Today Page Visits: 1
SHARE