2-те наивни до глупост зодии

Наивността е черта от характера, с която се раждаш. Тя е прекалената доброта, която се е трансформирала в изкривена крайна доверчивост към хората и намеренията им. Има 2 зодии в Зодиака, които се доверяват сляпо на всеки, това са:

Телец
Телците са по-наивната от двете зодии. Те вярва на всеки, който им каже и половин добра дума. Вярват в добротата на хората и това е водещата линия в живота им. Когато някой ги нарани или предаде доверието им, те са готови на няколко “втори шанса”, докато накрая не се убедят, че нещата няма да се променят. В любовта Телците страдат много, именно защото се доверяват лесно. Те са влюбчиви и не им трябва много време, за да подарят сърцето си на почти непознат. Вярват, че любовта може всичко и е доказателство за преданост. Истината е обаче, че докато Телците вярват безрезервно на човека до себе си, той забива нож в гърба им няколко пъти, преди те изобщо да се усетят. Истинската любов при тях идва в момента, в който се заключат напълно към околния свят и не дойде човекът, който ще иска да отключи сърцето им с цената дори и на цялото време на света.
Съвет: Никога не давайте сърцето си, то ви принадлежи доста дълго време, преди някой да докаже, че го заслужава

Везни
Везните са добри по душа и също вярват в добротата в хората около тях. Още като малки Везните често се предоверяват и още от крехка възраст разбират колко жестоки може да са хората. Те искат да получат точно това, което са дали от себе си, но това рядко се получават. Проблемът при Везните е, че дават всичко и на всеки в огромни количества. Повечето хора не оценяват жестовете, които те правят за тях и в замяна не връщат вниманието, което са получили. В любовта Везните често пъти остават сами, защото не знаят как да разпознават честните хора от тези, които искат да разбият сърцата им. Идеалният партньор за Везните е човек точно като тях – доверчив и наивен до краен предел. Само тогава двамата могат да бъдат щастливи.
Съвет: Не давайте пари назаем, защото имате навика да не си ги искате обратно. А, колкото повече давате, толкова повече ще ви искат отсреща.

Източник: Актуално

Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *