Има жени, които действат тихо, има такива, които са нежни и романтични, но има и такива, които са огнени и страстни. Те са като истински пуми, които дебнат плячката си и винаги получават това, което искат. Тези дами определено знаят как да привличат вниманието към себе си и после да си играят с чувствата на тези, които буквално се редят на опашка за вниманието им. Жените от тези зодии нямат лоши намерения, а просто се забавляват. Те могат да притежават всеки мъж, а пък мъжете наистина са луди по-тях. Скорпион Те са жени, които знаят как да приковат вниманието към себе си и да накарат всеки мъж да хлътне до уши. Страстни и малко коварни, но винаги точни в целта си! Не е никак учудващо, че винаги имат толкова обожатели.

Телец

Те са скритите лимонки сред зодиите, които изглеждат по-тихи и предпазливи, но всъщност много добре знаят какво искат и как да го получат. Мъжете хлътват по нежността на дамите Телец и трудно ги забравят.

Лъв

Кой би забравил една Лъвица в живота си? Дамите от тази зодия са като истински кралици с несломим нрав и свое мнение за всичко. Мъжете харесват това, че трябва да ги преследват и играта определено име е интересна.

Източник: www.novini958.eu

Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *