Време ви е да започнете да мислите за семеен живот, защото това ви предстои. И няма нищо по-хубаво от това, не се плашете, ако не се чувствате готови. Всичко ще си дойде по местата в точното време и точния момент.

Ето кои са 3-те зодии, които ще се задомят до края на зимата…

Овен
Връзката ви се развива чудесно. По всичко личи, че човекът, който сте срещнали, е човекът, с когото ще прекарате целия си живот. Макар и началото ви да беше трудно и все още да имате колебливи моменти, това е нормално. Няма двойка, при която всичко да е съвършено и да няма проблеми. Важното е как се справяте с тях. А вие растете заедно с всеки изминал ден и опознавате другия. Открили сте най-сигурната форумула в любовта – разбирателството и компромисите. Сега е време за онази голяма крачка, която ще затвърди отношенията ви. Дамите ще получат едно незабравимо и романтично предложение за брак, което няма да забравят никога. Господата пък ще трябва доста да се потрудят, за да задоволят очакванията на половинката си. И всичко е добре, когато завършва с… „ДА!“

Лъв
Половинката ви отдавна се чуди няма ли най-накрая да заговорите по тази важна тема. И не само празни приказки, ами и действия след тях. И двамата сте готови, макар и да не го осъзнавате. Готови сте и за повече от брак… за бебе също! Връзката ви е отлична и може да е пример за много двойки, които се опитват да достигнат вашето спокойствие и разумното вземане на решения. Ако все още не живеете заедно, не се притеснявайте, толкова си пасвате, че няма да имате проблеми със съвместното съжителство. Не забравяйте, че предложението за брак трябва да бъде съвсем интимно и без много публичност, защото просто това се харесва на половинката ви. За дамите – не очаквайте чудеса от храброст. Имате прекалено високи очаквания за предложението, просто погледнете от сантименталната му стойност. Ще бъде великолепно по своему!

Скорпион
Време ви е да заживеете заедно, ако все още не сте го направили. За всички Скорпиони, които са в здрава и стабилна връзка, трябва сериозно да помислят за следващата крачка. Половинката на Скорпиона започва да става нетърпелива и си иска своето – семейство и деца. Животът под един покрив в началото може да е много труден, но половинките, които си пасват по душа, рано или късно си пасват и в ежедневните дреболии, които в началото създават толкова проблеми. Любовта ви е искрена и чиста, а от това по-важно няма. Време е да помислите за брак, а ако вече имате сключен такъв, помислете за бебенце. Няма нищо по-хубаво от това, а споре звездите вашето време вече е настъпило. Очаква ви много щастие!

Източник: Актуално

Facebook коментар
Total Page Visits: 1212 - Today Page Visits: 1