3-те зодии, от които трябва да ПАЗИТЕ любимия си човек

Е, има зодии, които обичат да си присвояват чуждото. По-сладко е и завоеванията се отразяват добре на самочувствието им.

Ето кои са те: Близнаци

Близнаците обожават  някой да се бори за тях или те да се борят за някого. Голямо предизвикателство е да вземат чуждото и да го направят свое. Харесва им да са лошите и третият човек в една връзка. Опитват се да омаят човека, който са си набелязали, с всички качества, които половинката им не притежава. За това се изисква голяма прецизност и предварително прочуване на излишния човек.

Дева

Никак не са за подценяване. Девите имат нуждата непрекъснато да си доказват, че са желани, защото самочувствието им стои на кантар. За тази цел винаги намират начин да се загледат в някой, който вече е зает. Обичат да играят двойна игра и да се представят за съвършените човешки същества. Знаят как да привлекат всеки обект на своите желания с малко сексапил, малко хитрост и добро поведение.

Водолей

Пазете половинките си от приятели Водолеи. Оказват се доста коварна зодия, която е свикнала да наранява най-близките си. Просто не приема никой толкова присърце и смята, че това, което им принадлежи, трябва да е при тях, независимо дали си имат половинка или не. Тяхната стратегия е да действат бързо и безболезнено… направо в леглото.

Източник: actualno

Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *