Има мъже, които са с толкова ужасни характери, че даже и най-милите съпруги са принудени да ронят сълзи всеки ден заради сприхавия им нрав и липсата на чувство за такт. Това, което ще ядоса един мъж, не би направило никакво впечатление на една обикновена жена и обратното, казват психолозите. Вижте кои са петте най-ужасни зодиакални знака на мъжете, които според астролозите е най-добре да бъдат избягвани от дамите:

Скорпион
Скорпионът е кралят на трудните характери. Представителите на тази зодия взимат каквото си искат и когато си искат, без да се съобразяват с никого. Жесток език, отмъстителна същност, свръхего и нито грам желание да отстъпват. Но най-страшни са към половинките си – злобно ревниви, обсебващи и безпощадни. Измислят си несъществуващи провинения и с огромно удоволствие наказват партньора си. Често се отнасят към хората като към свои вещи. За да оцелееш до тях, трябва задължително да преглъщаш и да се съгласяваш с всяко тяхно решение. Едно приятелство или връзка със Скорпион може да ви нанесе емоционални щети за цял живот, смятат астролози.

Овен
Конфликтна, импулсивна и безпардонна личност. Мъжът Овен не мисли за последиците, може да изстреля 10 обидни думи в секунда и да те срине психически само за ден. Изобщо не му пука за мнението на хората, защото той винаги е прав, а другите… другите не са разбрали, или просто грешат. И като лютива подправка има огромни изисквания към всичко и всеки. Проявите му на егоизъм са доста чести, но той никога няма да го признае. Не признава и грешките си,а търси друг начин (например подарък) да си „откупи“ вината. При това няма да прояви желание да поговорите за проблема. Да се разбереш с Овен, е много трудна задача. А дори и да успееш, мирът ще продължи максимум 2-3 дни. След това той отново тръгва с рогата напред в търсене на своята истина за живота, която често е в разрез с тази на неговата спътница.

 

Козирог
Мъжете Козирог са изключително независими. Смели са и отстояват мнението си докрай. Хич не се притесняват, че може да им се наложи да тръгнат срещу всички останали. Инатът е второто им аз и ще ви е наистина трудно да го накарате да направи нещо, което не иска. Комуникацията с него също не е лесна, защото той презира повечето хора (те просто не са на нивото му) и общува с тях по задължение или от скука. А като прибавим вродения му работохолизъм, да му бъдеш интимен партньор става нелека задача.

Риби
Представителите на зодия Риби са твърде особени мъже. Те имат силно развита интуиция, но понякога изпадат в такава дребнавост, че не се вслушват в нея, а се ръководят от една прекалена мнителност. По характер са бунтари, имат си свое мнение за всичко и ако една жена се опита да ги опровергае, може и да загуби любовта им. Мъжете Риби или приемат безрезервно една жена, или я отхвърлят категорично. С тях е трудно да се създаде само приятелство. Ако искате да задържите мъж от тази зодия, не му правете забележки за хаоса, който той създава около себе си, това го дразни.Репликата „Може ли 100 лв., за да си купя нова чанта?”, също е пълно табу – рибите мразят да дават пари на жените си.

Източник: kakata.info

Facebook коментар
Total Page Visits: 557 - Today Page Visits: 0
SHARE