Във война се превръщат словесните атаки между рапъра Мишо Шамара и певицата Рут Колева. В интервю за столичен седмичник Рут заявява, че помни Шамара от 10 годишна, когато е пял за женски полови органи. „Моралът на това момче не ме притеснява за бъдещето на децата. Ето го Мишо Шамара днес – кара тир в Чикаго. Шоубизнесът изхвърля такива“, отсича Рут.
Мишо Шамара не остана длъжен на певицата и публикува във фейсбук отговор на нападките й. От поста става ясно, че между двамата изпълнители тлеят недобри отношения от миналото, пише Хот Арена.

Ето целия отговор на Мишо Шамара, като запазваме оригиналния правопис.

„Искам най – учтиво да се извиня на Рут Колева за това, че като ми се обади да ходатайствам да направи участие в Енигма в Чикаго не успях да убедя Загоров да я покани. Извинявам се искренно но наистина тука никой няма интерес към нейната музика. Направих всичко възможно да убедя Загоров но човека напълно в правото си предпочете да не губи пари от безинтересен ивент.

Ще я помоля най – учтиво да не говори лъжи по мой адрес щото за нея изглежда зле. Ако карах камион първи щях да кажа на всеки. Мислил съм го дори имах камион и шофеор но не съм карал защото имам проблем със заспиването на пътя.

Самото изказване не обижда мене а по скоро се опитва да изкара шофеорите на камиони в САЩ нещо лошо и обидно.
Само ще напомня на това девойче че шофеорите на камиони в САЩ вземат повече пари от президента и премиера на Република България взети заедно ако не и по две и около 15 ПЪТИ повече от заработените хонорари на певиците от ранга на Рут. Една трудна мъжка и доходна професия.”

Източник: vipnews168.com

Facebook коментар
Total Page Visits: 1441 - Today Page Visits: 3
SHARE