Когато се опитвате да отслабнете, всеки малък трик, който може да ви помогне да се оттървете от мазнините по-лесно, е добре дошъл. Сигурни сме, че някои от триковете в тази статия ще приложите още веднага.

За да изглеждате добре и атлетични, трябва да разберете, че под „отслабване” имаме предвид премахването на нежеланите мазнини, докато в същото време поддържаме мускулната си маса.

Ключът е в хранителния режим.Това е най-важното правило, що се отнася до отслабване или по-скоро до горене на излишните мазнини. Ако желаете да се отървете по-бързо от тях, трябва задължително да промените хранителните си навици. С това имам предвид да започнете хранителен режим, богат на протеин (месо, риба, яйца), богат на фибри (плодове и зеленчуци) и с ниско количество въглехидрати. Това със сигурност ще забърза метаболизма, което ще благоприятства и отслабването.

Приемайте здравословни мазнини Може да ви прозвучи чудно, но консумирането на мазнини, няма да ви направи дебели. Приемането на здравословн мазнини може да бъде от голяма полза, когато искате да отслабнете. Така че изключете напълно трансмазнините и ги заменете с полезни такива. Рибеното масло,  и семена ускоряват процеса на изгаряне на мазнини.

Пийте много вода Всеки от нас пие вода много или малко. Проблемът е в това, че много малко от нас пият достатъчно количество вода, за да забързат процеса на изгаряне на мазнини. Малко хора знаят, че водата помага много при отслабване. Това прави водата жизнено важна част от всеки хрантелен план за отслабване. За да забележите ефект, е необходимо да пиете минимум 3-4л чиста вода всек ден.

Стойте далеч от високо калоричните напитки Сигурно обожавате газирани напитки. Но те са пълни с празни калории. Диечните напитки са още по-вредни, тъй като съдържат прекалено много изкуствени оцветители като аспартам.

Приемайте повече фибри Както споменахме по-горе, увеличаването на фибрите в хранителния режим, ще ви направят по-слаби, ще забързат метаболизма и ще подобрят цялостното ви здраве. Фибрите спомагат за храносмилането на храната, което регулира нивата на кръвната захар и инсулин в тялото.

Всички тези съвети не са нещо ново или специално, но ако ги комбинирате и приложите, със сигурност ще забързате процеса на горене на мазнини.

Източник: За Жената

Facebook коментар
Total Page Visits: 2638 - Today Page Visits: 1