Никой не може да я познае: Ето това се постига с тази напитка за отслабване! (РЕЦЕПТА)

Напитка за отслабване успя да заличи над половината тегло на британка!

Ема Сиъли беше една силно затлъстяла 35-годишна жена, но вече е мацка трепач. Тя успя да свали 125 кг. и здравето й стана цветущо. Голямата заслуга обаче е на напитка за отслабване.

Британката е била пред смъртния си одър, когато решава, че трябва да стори нещо, за да оцелее. Близките й я молят да се подложи на операция, но тя избира по-здравословен метод.

В продължение на 2 години Ема сваля килограм по килограм. Тя си прави всеки ден специален еликсир, чиято консумация повтаря и на вечерта. Така постига чудото, за което само е мечтала преди това.

Напитката се прави само от вода и канела. 250 мл. вода трябва да заври в тенджера. Когато се случи, се добавя 1 ч. лъж. канела на прах и се разбърква с дървена лъжица. След това канелата ври във водата още 5 минути.

Това е много полезна напитка за отслабване, която изисква да бъде консумирана само на празен стомах. Затова е наложително да се пие веднага след ставане от сън, преди да сте закусили, а вечер се приема преди вечеря. След консумацията се чака около час преди извършване на яденето.

Освен че това е напитка за отслабване, течността е и страхотен лек за високо кръвно налягане. Канелата е най-известното природно средство за понижаване на кръвообращението.

Именно последното свойство на напитката я прави с най-мощното противодействие относно инфаркта. Тази течност е в състояние да облекчи сърдечно-съдовата система по начин, който ще накара целият организъм да се почувства по-добре.

Въпросната напитка отпушва кръвоносните артерии и пречиства кръвта. Тя е с уникална полза при хора с хипертония.

„Свалях по 6 кг. месечно и за 2 години станах друг човек. Освен това здравето ми стана желязно. Преди, заради килограмите, постоянно бях с високо кръвно, а сега ми е винаги нормално.“- споделя 37-годишната вече британка Ема Сиъли.

Източник: zdravno

 

Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *