Нов сайт свързва хора от цял свят, които обичат домашните животни и пътешествията. В него се регистрират две групи хора – тези, които търсят място, в което безплатно да отседнат в замяна на грижа за нечии четириног любимец, и тези, които предлагат такова настаняване, но пък търсят гледач за тяхното животно. Идеята на trustedhousesitters.com е любителите на животни да могат да си помагат и да пътуват по-лесно и изгодно.

Възможностите за безплатно настаняване в сайта са по целия свят. Има дори няколко предложения от България. Екзотични дестинации не липсват, както и градски варианти като Ню Йорк, Париж и Лондон. Потребителите са около 60 000 души от 138 страни.

Вариантите са разнообразни, има за кратък престой, а също и за продължителна почивка. Желаещите могат да избират от различни опции като предпочитана държава, климат, вид домашен любимец и още доста подробности.

Основната цел на сайта е да свързва само хора, на които може да се разчита. Заради това кандидатите трябва да предоставят данни от личната си карта и свидетелство, че не са криминално проявени, пише /brat-bg.com/.

Facebook коментар
Total Page Visits: 1135 - Today Page Visits: 2