Стриптийзьорката Мис Валенти: Танцувах гола пред Жоро Илиев и Карамански, но бях позлатена от..

102

Валентина Наумова започва да работи като вариететна танцьорка през 1982 година. За първи път се съблича през 1990г., на сцената на ресторант „Лебед“ в Панчарево. Тя слага и началото на българския стриптийз, научи HotArena.

Първият й хонорар е 8 лева. Тя танцува в мутренсите времена, като много от заведенията, в които танцува са на мутри от СИК и ВИС. Признава, че е танцувала пред Васил и Георги Илиев, но никога не е получавала предложения за секс.

„Тези хора искаха да се забавляват, да гледат. Независимо какви бяха, не преминаваха границата. Знаеха за какво съм там и не са ми предлагали секс. Но дори и да ми бяха предложили щях да откажа“.

Най-големият бакшиш, който е получавала Мис Валентини е от Фатик.

„Филип Найденов-Фатик ми даде 500 марки, само защото неговите приятели казаха, че съм толкова дебела, че ще ме застрелят. Той им се противопостави и каза, че така трябва да изглежда една истинска жена. След танца ме покани на неговата маса, даде ми 500 марки и каза: „Ето това е истинска жена“, и ме почерпи чаша вино, Не знам какъв е бил, но постъпката му беше джентълменска, истински кавалер“, спомня си Валентини.

Източник: e-novini.bg

Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)
Сподели