Мелиса Бигс Брадли е основател на компанията за луксозни почивки Indagare.

Когато не организира почивките на другите, самата Бигс Брадли прекарва между 3 и половина и 4 месеца годишно в пътувания, прелетявайки над 300 000 км. Тя живее в Ню Йорк със съпруга си и двете им деца.

Тъй като пътува много, Бигс Брадли може да даде някои ценни съвети по отношение на летенето. Тя споделя пред Bloomberg каква е тайната на салонния персонал на ефектите от смяната на часовите пояси.

Не ям нищо по време на полети, казва Бигс Брадли. Разговаряла съм с доста стюардеси за това и това е една от тайните им. Преди 10 години Бигс Брадли разговаряла със стюардеса на Singapore Airlines по време на най-дългия полет в света (17 часа от Сингапур до Ню Йорк).

Тя й споделила, че нейният изпитан трик е да не яде нищо по време на полет. На практика на супер големи височини храносмилателната система на човек преустановява работа. Някои го определят като все едно човек е под упойка.

Така, след като слезете от самолета, всичко се рестартира, а вашата храносмилателна система има да наваксва много работа, което ви кара да се чувствате по-изморени.

Повечето хора преяждат по време на полети, тъй като използват яденето като начин да се разсейват или начин за убиване на времето.

Даже и най-добрата храна в самолетите обаче е пресолена и консервирана, така че да може да бъде погрявана в микровълнова печка. Брадли споделя, че хапва нещо няколко часа, преди да се качи на самолета, а по време полета пие единствено вода.

Източник: www.blitz.bg

Facebook коментар
Total Page Visits: 1041 - Today Page Visits: 1
SHARE