Ива Гургуриева направи фурор в тазгодишното издание на „Мисис Европа“!

Конкурсът „Мисис Европа“ тази година се оказа печеливш за България. Нашата представителка Ива Гургуриева се нареди на уникално престижното второ място в надпреварата, ставайки първа подгласничка на победителката Девиния Балето от Гибралтар.

Това е огромно признание за нашата участничка, както и за цялата ни страна. По този начин България отново напомни на света, че притежава много стойностни жени.

„Мисис Европа“ не е конкурс само за красота и визия. Напротив, при него се взимат в предвид много други качества на жените, тъй като става дума за омъжени дами.

Именно това е повлияло доста при класирането на Ива Гургуриева. Тя е изиграла българска ръченица и е представила проекта си срещу домашното насилие към деца. По този начин е показала на журито, че притежава остър ум и богата ценностна система.

Следващите четири места в проведения в Новосибирск (Русия) „Мисис Европа“ са заети съответно от Екатерина Левина (Русия), Вероника Келле (Унгария), Лаура Мертинс (Белгия) и Мария Гарсия (Испания).

Самият факт, че Ива е изпреварила всичките тези красавици, говори много. Нейният успех е огромен, тъй като по традиция България е пренебрегвана на подобни конкурси.

Все още се хвалим с Жени Калканджиева и шестото й място в „Мис Свят“ преди вече цели 22 години, но истината е, че шесто място не е нещо, което подлежи на чак такава вечна гордост. Затова сегашният ни успех е изненадващ, но и заслужен.

„Мисис Европа“ съществува от 10 години. Финалът на едно от изданията на конкурса беше проведен и в България. Това се случи през 2014 г., а тогава победителка стана Наталия Замора Салас (Канарските острови).

Ива Гургуриева по професия е данъчен инспектор. Тя е от Стара Загора, на 42 г. Омъжена е, има и деца.

Приятелите й я описват като скромна и земна жена. До „Мисис Европа“ е стигнала с много хъс и амбиция за доказване.

Вижте снимки на първата подгласничка в изданието на „Мисис Европа“ тази година!

Ива Гургуриева

Ива

Мисис ЕвропаИзточник: www.goreshto.net

Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)
Total Page Visits: 268 - Today Page Visits: 1
SHARE