Ути Бъчваров спечели 20 бона от облог: Готвачът трябваше да свали 20 кг. за 20 дни и успя! (Ето как)

Ути Бъчваров сътвори истинско чудо, с което прибра и много пари!

Кулинарният спец Ути Бъчваров стана по-богат с 20 хил. лв. Той ги прибра от своя кръстник и много добър приятел Нико Тупарев.

Готвачът се обзаложил с тв продуцента за 20 бона, че в рамките на 20 дни ще смъкне 20 кг. Парите го амбицирали да се втали сериозно и в крайна сметка успял.

Ути Бъчваров за целта избрал драконовската диета, която е известна с пиенето на само вода. Единствено това приемал бившият брадър цели три седмици.

Първите 3 дни той не пожънал очакваните резултати и бил напът да се откаже, когато се намесил диетологът Мангалджиев. Той му разяснил кога и по колко вода да пие на ден. Създал му дневно меню от вода и ефектът не закъснял.

Така, когато изтекли 20-те дни, Ути Бъчваров заковал кантара на 20 кила по-малко, което удивило Нико Тупарев. Продуцентът на „Биг Брадър“ трябвало да си изпълни баса и платил цели 20 бона на тв водещия.

Ути обаче се амбицирал и продължил да слабее. Само след още два месеца той вече бил с още 30 кг. по-малко. Този път вече без гладувания или тренировки, а само с правилно хранене, изготвено му от неговия диетолог.

„Веднъж щом се задвижи правилно метаболизмът на тялото и вече е лесно да отслабваш. Аз успях да постигна този ефект за 20 дни и след това просто продължих да бера плодовете.“ – споделя Ути Бъчваров.

Кулинарният спец още по време на „ВИП Брадър“ отслабна с 20 кг. Всъщност именно това отслабване е било част от облога с Тупарев, но това тогава не бе разкрито пред зрителите.

Ути е рискувал много, защото при загуба на баса щеше да остане с 20 бона по-малко от хонорара си. Продуцентът хитро се е опитал да го изиграе и да си спести някой друг лев, но накрая прецаканият се е оказал той.

Днес Ути Бъчваров е едва 100 кг., а влезе в Къщата при 150. Той доказа, че невъзможното просто не съществува.

Източник: www.goreshto.net

(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *