7 признака, че сте срещнали някого от минал живот

Срещали ли сте някой, с който мигновено усещате, че сте свързани? Имали ли сте чувството, че сте го срещали и друг път? Ако сте преживявали подобен момент, то това означава, че сте срещали ваш близък човек от минал живот, с който пътищата ви се пресичат още веднъж и в този настоящ момент.
Естествено, когато срещнете такъв човек първото нещо, което си мислите не е „Този го познавам от предишен живот!“, но знаете и усещате, че някога и някъде със сигурност сте се познавали. Може би преди това дори не сте вярвали в прераждане или в минали животи, но нещо толкова силно може да отвори съзнанието ви и за съществуването на други възможности.
 
Когато срещнете човек от минал живот се чувствате невероятно, но понякога изникват и лоши спомени или усещания, свързани с отношенията ви в предишния живот. Вярвайте на интуицията си. Не всички отношения траят вечно, а някои от тях ни учат на болезнени уроци. Ако срещнете някой, за който имате усещането че винаги сте познавали, това означава, че имате недовършена работа, тук на Земята.
Ето и седем признака, по които да разпознаете вашия стар познайник от минали животи, сродна душа:
1. Когато го погледнете в очите се чувствате у дома
 
Най-накрая се чувствате така, сякаш някой ви разбира. Не сте съден, нито се чувствате неудобно и когато погледнете човека в очите е все едно гледате във вашите собствени. Чувствате се свързани.
Да срещнете такъв човек е като да се приберете у дома. Можете да разговаряте с него в продължение на часове, а също толкова успешно можете и да стоите без да обелите дума, като дори и за миг не се чувствате некомфортно. Можете да бъдете изцяло себе си. Връзката ви изглежда лека, а не напрегната.
2. Изпитвате поразителни емоции по време на срещата
Този човек вади на повърхността неподозирани за вас емоции. Не можете да определите какво точно се случва, но нещо у него ви кара да усещате, че тази среща ще промени живота ви. Възможно е да започнете да плачете, да се смеете или да прегърнете човека топло, защото просто не можете да сдържате емоциите си. Този човек означава много за вас, така че да го видите за първи път от месеци или години, неминуемо ще провокира у вас силни чувства.
3. Имате многобройни спомени с него
Не знаете как или защо, но и двамата споделяте спомени от предишен живот. Може би сте живели на едно и също място, имали сте една и съща професия или сте се срещали по време на пътувания. Вие просто знаете и помните тези неща и ги пренасяте през всеки следващ живот.
4. За вас той е като прочетена книга
Този човек може да чете мислите ви. Без да е нужно никакво обяснение, той вече знае какво мислите и чувствате. Между вас съществува телепатична връзка.
5. Времето не означава нищо в компанията му
Времето губи значението си, когато сте заедно и вие забравяте за реалността. Чувствате се в абсолютна хармония с този човек и лесно губите представа за пространство и реалност.
6. Имате силна връзка, дори когато сте разделени
Дори и да не сте го осъзнавали в конкретния момент, с този човек вероятно сте общували и преди.
Може би сте получавали силни послания, все едно някой се е опитвал да се свърже с вас телепатично. Може би всеки ден сте виждали еднакви числа на часовника или нещо друго, а това също означава, че вселената е искала да ви изпрати съобщение. Знаците се появяват, когато най-малко очаквате и насочват именно към срещата с този специален човек.
7. Пасвате си мигновено
Може би през по-голямата част от живота си сте се чувствали неразбрани, но когато срещнете човек, който познавате от минали животи, тези болезнени изживявания моментално изчезват. Още при първата ви среща, вие изграждате дълбока връзка, в която и двамата се чувствате удобно и нищо друго няма значение.
Физичката Мишел Найт коментира връзките от минал живот: „Всички сме имали ситуации, в които срещаме непознат човек, а имаме чувството че сме го познавали винаги и изграждаме една силна и дълбока връзка с него. Често това може да означава, че в духовен смисъл този човек е „мигновена карма“. Кармичната връзка от предишен живот е просто история, която заедно с човека продължаваме и надграждаме във всеки следващ живот.“/megavselena.bg
Facebook коментар
(Visited 9 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *