Този малък приятел е просто удивителен. Той работи със слънчеви батерии и благодарение на малкото си пластмасово камшиче може да унищожи хиляди плевели на ден. Работи на принципа на автоматичните прахосмукачки които обикалят дома ви и прибират всички малки боклучета които срещат по пътя си, само че този път в градината.

Вече чувам гласове които казват, а какво ще стане с полезните растения. Спокойно малкото слънчево роботче не можа да победи нито едно изградено растение вече. То просто отива до голямото културно растение допира се до него и се отблъсква. Всичко което трябва да направите да оградите растението което искате да имате докато е малко, а след като порасне над 10 см . можете да му махнете преградата и да го оставите да се развива свободно.

Естествено това роботче е подходящо само за малки пространства, но не е далеч бъдещето когато малко по големи негови събратя с малко по-добър софтуер ще могат да покриват големи градини и да пазят реколтата ви. Така, че не продавайте земите си защото скоро земеделието ще бъде лесно и достъпно за всеки. Идва време където всички ще се върнем за един по-добър живот на село.

Facebook коментар

(Visited 1 times, 1 visits today)
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *