Познахте ли кой е този абитуриент? Днес е сред най-големите български секссимволи (СНИМКИ)

“Реших да ви покажа какъв абитуриент съм бил. Спомням си, че не исках да ходя, но майка ми ме накара”, споделя звездата


В месеца на абитуриентските балове един от най-популярните и обичани актьори – Владо Карамазов, припомня как е изглеждал самият той на своя бал.

Звездата от “Дакота” сподели кадър от преди години с подробно описание на емоциите, които предизвиква у него балът, споменът и образът на онова младо момче с елече, пише vesti.bg.

Той пише: “Баловете. Реших да ви покажа какъв абитуриент съм бил. Спомням си, че не исках да ходя, но майка ми ме накара. Тогава вече се занимавах с театър и в главата ми бяха само изпитите във ВИТИЗ и нищо друго. След като се оказа, че ще ходя на бал, реших да се облека в бяла риза с жабо, кожено елече, бял панталон и жълти обувки Dr.Martens.

Смъртелна комбинация, но сега виждам, че най-вероятно съм бил повлиян от Шекспир и неговите герои, защото в театралната школа се занимавахме основно с този автор. Та това съм аз на бала. Не се напих и не се надрусах”.

Снимката на Карамазов предизвика вълна от позитивни коментари от страна на почитателите му. “Хубаво вдъхновение си избрал относно облеклото, макар да не харесвам Шекспир”, пише един, “Прекрасна визия!” – отбелязва друга.

Източник: www.blitz.bg

Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *